blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Οπότε δεν είσαι καλος εραστης. καταλαβαμε![]()
Και δεν ειμαι φαλακρος ....
χαχαχαχαχσχα...
Οπότε δεν είσαι καλος εραστης. καταλαβαμε![]()
πηγα να τσιμπησω πλεροφορια απο τον μπλιζ και τσιμπησαν 2 με το δολωμαΕρινάκι και εγώ έχω πλούσια κόμη, χάλια θα γαμαω εεεεεεεεε?
Και εγω σ'αγαπαω :-*Εγω ξυπνια ειμαι εσυ αν ξυπνησεις στις 3 το βραδυ και βρεις νουροφεν βαλτο υποθετο μπας και βοηθησει![]()
χαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαααχχαχαχαχαχαχαχαχαχΕμπλεξα με την τρελη εχω και πονοκεφαλο και σε ξεχασα
Ξερεις αν εχει στο στρατο ειδικοτητα νηπιαγωγος
Τις αλλες ξυπναγα την μεθεπομενη μεραμια μονο; μηπως τις αλλες δεν τις θυμάσαι;![]()
Ε πως? Έρχεται Πάσχα, τόσα στρατόπεδα θα επισκεφτεί, τόσα αυγά να σπάσει...
Γιατί αφαιρέθηκαν οι αρμοδιότητες?
Κριάρι είμαι όχι ιχθύςπηγα να τσιμπησω πλεροφορια απο τον μπλιζ και τσιμπησαν 2 με το δολωμα![]()
ταιριάζουμε στο σεξΚριάρι είμαι όχι ιχθύς![]()
Οχι ρε μαν, εζει αλλα καλα ομως. Σε πηραν φανταρο;Εμπλεξα με την τρελη εχω και πονοκεφαλο και σε ξεχασα
Ξερεις αν εχει στο στρατο ειδικοτητα νηπιαγωγος
με ειδικοτητα νηπιαγωγου στο στρατο;Τις αλλες ξυπναγα την μεθεπομενη μερα
Κριάρι είμαι όχι ιχθύς![]()
με ειδικοτητα νηπιαγωγου στο στρατο;![]()
![]()
![]()
![]()
Δυσκολο πως να συμβει αυτο; ειναι γνωστο οτι αθηνα ειναι τοσο μακρυα που ουτε η ροζυ δεν κατεβαινειΝαι αν τύχει να είστε στον ίδιο χώρο.
ναι εχω καβλες και την πεφτω αβερτα σημερις![]()
πρόταση είναι αυτή?
εμένα φίλοι μου είναι όλοι, δεν πιστεύω σε αυτάα μάλιστα!
εγώ είμαι ο ψάρις, αλλά τα κριάρια είναι εξαιρετικά καλοί μου φίλοι.
άντρες-γυναίκες
Εγω εζω ειδικοτητα στις νηπιαγωγους....με ειδικοτητα νηπιαγωγου στο στρατο;![]()
![]()
![]()
![]()
πόση ώρα κρατάνε? αν είναι του λεπτού δεν προλαβαίνω να έρθωναι εχω καβλες και την πεφτω αβερτα σημερις![]()
εγω εχω γουσταρει αν ειναι ο μποκας νηπιαγωγος θα του κατσωΟ Πάκης Πρόεδρος κι ο Μπόκας νηπιαγωγός ρε πάμε καλά?