Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Μη βρει τιποτα αλλο με 5 εκατοστα παχοςδες στην τσεπη του φιλου σου πρεπει να εχει το καλωδιο απο το βυσμα κανα 5 εκατοστα παχος .....
Μη βρει τιποτα αλλο με 5 εκατοστα παχοςδες στην τσεπη του φιλου σου πρεπει να εχει το καλωδιο απο το βυσμα κανα 5 εκατοστα παχος .....
Γυναικα και να μιλαει για στρατο τοση ωρα εντυπωσει με κανει..δες στην τσεπη του φιλου σου πρεπει να εχει το καλωδιο απο το βυσμα κανα 5 εκατοστα παχος .....
Σε ποιες αποκαλυψεις αναφερεσθε;;;
οχι αλλα κατι μου λεει οτι θα μου πεις..
εχεις μαθει με κοριτσακια που το μονο που τους νοιαζει ειναι να φανε κανα παστακι γιαυτο σου ρθε αποτομοΓυναικα και να μιλαει για στρατο τοση ωρα εντυπωσει με κανει..
Ναι αν τύχει να είστε στον ίδιο χώρο.ταιριάζουμε στο σεξ
πολύ συνοπτικά, είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο καλώδιο...
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/286480.jpg[/img[/URL]]
[/quote] χμ.. αρεσκω :tooth: τζιζ το καλωδιακι τζιζζζζ ;D
Παρουσιαστηκε στο πεζικο (γρεβενα)εκανε ενα μηνα γραφειας και τωρα μεταθεση στην πολη του με ειδικοτητα νηπιαγωγος, αντε πεσου τωρα τι βυσμα εχει αυτος
τι εννοείς? πως τον έπαιζα?Θέλω να μου πεις λεπτομέρειες για αυτο..
εγω ειμαι μια φτωχη και απλη περαστικη απο το νήμα σας που να ξερωΥπεκφυγη.
Για το νημα πρεπει να ξερουμε τι εννοειτε.
Αλλο ειχα στο μυαλο μου....μηπως σε πηδαγε κανας λοχος και τα εμαθες ολα απ εξωεχεις μαθει με κοριτσακια που το μονο που τους νοιαζει ειναι να φανε κανα παστακι γιαυτο σου ρθε αποτομο
Δυσκολο πως να συμβει αυτο; ειναι γνωστο οτι αθηνα ειναι τοσο μακρυα που ουτε η ροζυ δεν κατεβαινει
Δειξε μου την συλλογη σου απο πεταλουδεςτι εννοείς? πως τον έπαιζα?
χμ.. αρεσκω τζιζ το καλωδιακι τζιζζζζ
Οτι σου ειπανε για εμενα ειναι ψεμαΑλλο ειχα στο μυαλο μου....μηπως σε πηδαγε κανας λοχος και τα εμαθες ολα απ εξω
Αμα σου γαμησω εσενα..που ανακατευεσαι..Δηλωστε οτι δεν θυμαδθε.
Ησασταν ενας απλος κ ανωνυμος φοιτητης.
οχι στο κεντρο εκανε και μια βολη (λογικα η τελευταια του)Ι4 είναι?
είχα κάνει μια πλάκα σε έναν τέτοιο στην Ρόδο που γελούσαμε για 1 εβδομάδα, αν και ήταν πολύ καλό παιδί αλλά βύσμα.
η αληθεια ειναι οτι αν δω κατι κυκλικο και παχυ το χαιδευω αλλα με αυτα που μου ειπες πλεον θα προσεχω
μην πας να το χαιδέψεις μόνο...
Ναι ρε συ αυτό το ξέρουμε. Γι αυτόν δεν ξέρουμε αν θα σου κάτσει.εγω εχω γουσταρει αν ειναι ο μποκας νηπιαγωγος θα του κατσω