erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ναι σε φοβηθηκαμε. να φυγεις γιατι θα στα καμω τσουρεκια και δεν το θελειςΦευγω γιατι αμα κατσω θα βρισω την θεια και δεν το θελω![]()
ναι σε φοβηθηκαμε. να φυγεις γιατι θα στα καμω τσουρεκια και δεν το θελειςΦευγω γιατι αμα κατσω θα βρισω την θεια και δεν το θελω![]()
Ηθελε τη συμβουλη μου;σαουλ σε ηθελε ο μποκας
Ρε βλημα αυτο τι ειναικαλα ρε μποκα μας ρωτας τι απο τα δυο να παρεις ενω εχεις μονο το ενα;![]()
ξερει και τι θελει νομιζεις; μπηκε σε ζητουσε αν σε ειδαμε και τωρα σε βλεπει και δεν σε ρωταει. επιπλεον ρωταει τι χαπι να παρει απο τα δυο που δεν εχει και στο τελος φευγει για να μην με βρισει λες και μας ενοιαξε, αλλα αντι αλλωνΗθελε τη συμβουλη μου;
Προεδρικη η Προεδρευομενη Δημοκρατια.
Μεγαλο ζητημα και παει πισω στη μεταπολιτευση.
Δεν εχει νοημα πια.
Καλυτερα να ειχαμε μονο Πρωθυπουργο.
Ρε βλημα αυτο τι ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/02/depon1.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ρε κουκου πριν ειπες να παρω ντεπον η νουροφεν και τελικα ειχες μονο ντεπον; το καψες; :birdman:
ξερει και τι θελει νομιζεις; μπηκε σε ζητουσε αν σε ειδαμε και τωρα σε βλεπει και δεν σε ρωταει. επιπλεον ρωταει τι χαπι να παρει απο τα δυο που δεν εχει και στο τελος φευγει για να μην με βρισει λες και μας ενοιαξε, αλλα αντι αλλων![]()
Έκλεψαν την μπουκιά από το στόμα του Αβραμόπουλου.
Αυτός είναι φτιαγμένος για τέτοια μεγαλεία...
Θα πρέπει να έχει πέσει ήδη σε κατάθλιψη....
Κρίμα η λεύκανση στα δόντια που πήγε και έκανε...![]()
![]()
τα μυαλα σου πονανεξερει και τι θελει νομιζεις; μπηκε σε ζητουσε αν σε ειδαμε και τωρα σε βλεπει και δεν σε ρωταει. επιπλεον ρωταει τι χαπι να παρει απο τα δυο που δεν εχει και στο τελος φευγει για να μην με βρισει λες και μας ενοιαξε, αλλα αντι αλλων![]()
θα μπει στις 4 να φτιαξει τζατζικι θα βρει τον παπουκα αγιο που ειναι σουπια μεγαλη μετα τις τελευταιες αποκαλυψεις... και θα συζητανε γι ατα υλικα, Ψάξτην
Γράφω μια κριτικούλα Μπλιζ, δεν ξέρω πότε θα την ανεβάσω βέβαια ακόμη, αλλά την προετοιμάζω στο word.
πρεπει να εισαι πολυ χαζο τελικαρε κουκου πριν ειπες να παρω ντεπον η νουροφεν και τελικα ειχες μονο ντεπον; το καψες;![]()
Εγω ξυπνια ειμαι εσυ αν ξυπνησεις στις 3 το βραδυ και βρεις νουροφεν βαλτο υποθετο μπας και βοηθησειπρεπει να εισαι πολυ χαζο τελικαδεν εχω αναβραζον λεω ξυπνα..
![]()
Οι καραφλοί ειναι καλοι εραστες λενε .ισχυει;![]()
μια μονο; μηπως τις αλλες δεν τις θυμάσαι;Εμενα μια φορα ειχε πονεσει το μυαλο μου απο το χανγκοβερ
Εμπλεξα με την τρελη εχω και πονοκεφαλο και σε ξεχασαΗθελε τη συμβουλη μου;
Ερινάκι και εγώ έχω πλούσια κόμη, χάλια θα γαμαω εεεεεεεεε?Οπότε δεν είσαι καλος εραστης. καταλαβαμε![]()