wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Θα με διαβασει ο αγιος δεν ανησυχω για το ματιτο βρακι της αναποδα να μην την ματιαζουν
Θα με διαβασει ο αγιος δεν ανησυχω για το ματιτο βρακι της αναποδα να μην την ματιαζουν
Γαματο οντως!!!η μαλακια ηταν φραπες και η πιπα φραπες με καλαμακι
μιλαμε για τρομερη εφευρετικοτητα
Επειδή το μυαλό μου είναι στις Στήλες, ξέχασα το ραντεβού, όχι τίποτε άλλο αλλά πήρα και τα φράγκα των Στηλώνχαχαχαχσχαχαχαχα...
Το ραντεβου στις Στηλες... μονο να μη ξεχασετε.
χαχαχαχαχαχα...
Πιυ ειναι τωρα ο κ. Kostasm2005???
ούτε που παρατηρησα οτι δεν υπάρχουν πια Μασατζιδικα που φραπαςη μαλακια ηταν φραπες και η πιπα φραπες με καλαμακι
μιλαμε για τρομερη εφευρετικοτητα
ναι ρε!!που φραπας!!!!!!ούτε που παρατηρησα οτι δεν υπάρχουν πια Μασατζιδικα που φραπας
τα χωρίς μπριζόλα είχαν μόνο φραπέεγω λογω τσικνοπεμτης θα παω σε μασατζιδικο για μπριζολα.
θυμαστε παλια?τα θρεντ για τα μασατζιδικα ηταν "μασατσιδικα με μπριζολα" και "μασατζιδικα χωρις μπριζολα"
ειχαν δημιουργηθει ενα σωρο εκφρασεις ωστε να μην λενε τα πραγματα με το ονομα τους :oναι ρε!!που φραπας!!!!!!
αααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχα
καφενεια ηταν δλδτα χωρίς μπροζόλα είχαν μόνο φραπέ
Να βγειςΤελικά θα βγω
Σταθερος ανθρωπος πανω απ' ολα
Με το κρυο που εχει εγω πρεπει να βαλω την προβια!!!Να βγεις
πρόλαβα όμως ρε τύπε τις εποχές που ούτε τα σημερινά τούρια δεν τις φτάνουν.καφενεια ηταν δλδ
τουρια = αματουριαπρόλαβα όμως ρε τύπε τις εποχές που ούτε τα σημερινά τούρια δεν τις φτάνουν.
παρε και γκλίτσα και ντυσου τζι ελακιΜε το κρυο που εχει εγω πρεπει να βαλω την προβια!!!
σίτι τούριατουρια = αματουρια
Ρόζυ που θα πας μήπως σε πετύχω?Με το κρυο που εχει εγω πρεπει να βαλω την προβια!!!
αφού δεν ηταν γεννητούριασίτι τούρια
τοιχο τοιχο μην σε πετυχωΡόζυ που θα πας μήπως σε πετύχω?
άμα σπάσει η γκαπότα θα έχουμε και απ΄αυτάαφού δεν ηταν γεννητούρια