wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν εχω πολλες γυναικες φιλεςρε ροζυ εχειςκανενα κοντοπουτανακι φιλη να γνωρισουμε στον σαουλ το παιδι εχει ρεψει
Δεν εχω πολλες γυναικες φιλεςρε ροζυ εχειςκανενα κοντοπουτανακι φιλη να γνωρισουμε στον σαουλ το παιδι εχει ρεψει
Εγω τον παίζω απλαεγω το παιζω ευκολος
εχει ο αλεξ ,δεν πειραζειΔεν εχω πολλες γυναικες φιλες
Δεν ξερω για το πουλι του Μπραμπ, τα βυζια μου παντως ειναι στο υψος τους!!!δεν καταλαβαίνω σε τι διαφωνούμε;
Ας βρει ο αλεξ λοιπονεχει ο αλεξ ,δεν πειραζει
Ο μπραμπ το δυσφημεί αλλά τείνω να πιστεψω οτι το κάνει επιτηδεςΔεν ξερω για το πουλι του Μπραμπ, τα βυζια μου παντως ειναι στο υψος τους!!!
το πουλι μου παντως σπανια στεκεται στο υψος των περιστασεωνΔεν ξερω για το πουλι του Μπραμπ, τα βυζια μου παντως ειναι στο υψος τους!!!
το χω σκεφτει κ γωΟ μπραμπ το δυσφημεί αλλά τείνω να πιστεψω οτι το κάνει επιτηδες
Με αυτα και με αυτα ολο για το πουλι σου μιλαμε ...το πουλι μου παντως σπανια στεκεται στο υψος των περιστασεων
θα του το ξεριζωσω και θα το δωσω στο μπος να χορτασει την πεινα του το ζωντανοΜε αυτα και με αυτα ολο για το πουλι σου μιλαμε ...
το κακο ειναι οτι το χετε μονο στο μπιρι μπιρι βαλτε το και λιγο το φουκαριαρικο στη φωλιαΜε αυτα και με αυτα ολο για το πουλι σου μιλαμε ...
Ε μα το έχει γαμησει μια ειναι μικρο σαν φασολακι μια δεν σηκωνεται παρα μονο αν παει για πιπι μια δεν ειναι χοντρο ειναι λεπτο σαν φυλλο ευκαλυπτου . Ε εμενα μου εχει κατσει οτι εχει ενα πουλι χοντρο και τεραστιοτο χω σκεφτει κ γω
Κάνε ότι θες. ΔΑφου δεν με το διδει εμενα τι με νοιαζει;Αν ητο δικο μου θα σε εκοβατα χεριαθα του το ξεριζωσω και θα το δωσω στο μπος να χορτασει την πεινα του το ζωντανο
Εγω πιστευω οτι σιγουρα ο μπραμπ γαμει κ γαμει πολυ παντως!!!Ε μα το έχει γαμησει μια ειναι μικρο σαν φασολακι μια δεν σηκωνεται παρα μονο αν παει για πιπι μια δεν ειναι χοντρο ειναι λεπτο σαν φυλλο ευκαλυπτου . Ε εμενα μου εχει κατσει οτι εχει ενα πουλι χοντρο και τεραστιο
για πολλα χρονια ετσι μου χε κατσει και μενα μεχρι που πηγα στο στρατοΕ μα το έχει γαμησει μια ειναι μικρο σαν φασολακι μια δεν σηκωνεται παρα μονο αν παει για πιπι μια δεν ειναι χοντρο ειναι λεπτο σαν φυλλο ευκαλυπτου . Ε εμενα μου εχει κατσει οτι εχει ενα πουλι χοντρο και τεραστιο
Εγω πιστευω οτι σιγουρα ο μπραμπ γαμει κ γαμει πολυ παντως!!!
Τι κανετε εκει στον στρατο βλεπετε τα πουλια σας; αληθευει οτι σας δινουν αντικουκου;για πολλα χρονια ετσι μου χε κατσει και μενα μεχρι που πηγα στο στρατο
ρε μαλακω στα λουτρα γυμνος εισαιΤι κανετε εκει στον στρατο βλεπετε τα πουλια σας; αληθευει οτι σας δινουν αντικουκου;
Που να το ξέρω γκαβλα; Σάμπως Πήγα στρατό;και εσύ έκανες μπάνιο η κοιτούσες ποιος την έχει πιο μεγάλη;ρε μαλακω στα λουτρα γυμνος εισαι
για πολλα χρονια ετσι μου χε κατσει και μενα μεχρι που πηγα στο στρατο