NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
τελικά μωρή έχεις μπούτσο?τοιχο τοιχο μην σε πετυχω
τελικά μωρή έχεις μπούτσο?τοιχο τοιχο μην σε πετυχω
στον θμπούθτσον σουτελικά μωρή έχεις μπούτσο?
με 8 cm τι να γράψω, ούτε το π δε χωράει.στον θμπούθτσον σου
Ειπαμε οτι εχεις μεγαλα προσοντα, αλλα να φτασεις στην αλλη ακρη της χωρας παλι δυσκολο μου φαινεταιΡόζυ που θα πας μήπως σε πετύχω?
Ριχνουμε λιγο στην ροζυ βλεπουμε και τι λεει η ερι και οποιο χαπατο τσιμπησειμε 8 cm τι να γράψω, ούτε το π δε χωράει.
Κ οποιος με ρωτησει θα λεω οτι ειμαι η ροζυ που ντυθηκε γλ!!!παρε και γκλίτσα και ντυσου τζι ελακι
Κ οποιος με ρωτησει θα λεω οτι ειμαι ο αλεξ71 που ντυθηκε γλ!!!
στον Έβρο σε στείλανεΕιπαμε οτι εχεις μεγαλα προσοντα, αλλα να φτασεις στην αλλη ακρη της χωρας παλι δυσκολο μου φαινεται
Ριχνουμε λιγο στην ροζυ βλεπουμε και τι λεει η ερι και οποιο χαπατο τσιμπησει
Ενω μεχρι Καβαλα ειμαστε εντος εμβελειας??στον Έβρο σε στείλανε
άμα τεντωθώ άντε μέχρι τας ΣέρραςΕνω μεχρι Καβαλα ειμαστε εντος εμβελειας??
Να τον αλείψεις να αποκτησει ελαστικοτητα ;)άμα τεντωθώ άντε μέχρι τας Σέρρας
με τυροκαυτερή τον τρως και συ΄?Να τον αλείψεις να αποκτησει ελαστικοτητα ;)
με τυροκαυτερή τον τρως και συ΄?
http://[URL unfurl="true"]www.buyersclub.ie/image/cache/data/264329_durex_play_very_cherry_60ml_m3-500x410.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μόνο φυσικά λιπαντικά, αντιπαθώ το Castrol που λέει και ο φίλος μου ο busterd ;D
http://[URL unfurl="true"]www.buyersclub.ie/image/cache/data/264329_durex_play_very_cherry_60ml_m3-500x410.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αν δεν έχεις σιρόπι κεράσι για το παγωτό που θες να κεράσεις τους φίλους σου κατά την επίσκεψή τους στο σπίτι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις?
λαδι καλαματας;μόνο φυσικά λιπαντικά, αντιπαθώ το Castrol που λέει και ο φίλος μου ο busterd
Μπορούν να σου δωσουν αλλη διάσταση για παιχνίδια ;)μόνο φυσικά λιπαντικά, αντιπαθώ το Castrol που λέει και ο φίλος μου ο busterd
σίελο nick triveλαδι καλαματας;