blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.442
- Πόντοι
- 26.316
Το έπιασα το υπονοούμενο και ειμαι έτοιμοςτωρα ξερεις τι θα ηθελα; ενα παστελι :S
Παλι δεν μου απαντας για την αισθητικη του τυπου.Εσυ εξαιρεισαι γιατι εισαι τυπισα,γειτονισσα,αρχοντισσα και αντιπροσωπος.
χαχααχχχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα μελακι σουσαμακι λατρεια :-*Το έπιασα το υπονοούμενο και ειμαι έτοιμος
οι τουλουμπες δεν με αρεκουνΑ οχι τουλουμπα;
Tυπισα του Bolderemos Venceremos.
Για την Αισθητική του Baumgarten ή του Κάντ η του Νεοκαντιανισμού; toy Hegel;του μαρξ του Ρωσικού Φορμαλισμού; η αισθητική κρίση; της τεχνης της λογοτεχνίας του μπουρδελιάρη; ποια γαμημενη αισθητικη;
ο μπολ ειπε αν την ειχε αδυνατη 20 κιλα κατω θα την πηδουσε. Πιθανον και συ ενα βραδυ που δεν ειχε τσαμπιονς λιγκTυπισα του Bolderemos Venceremos.
Τυπισα με προσβαλεις.Δεν παρακολουθω ποδοσφαιρο.ο μπολ ειπε αν την ειχε αδυνατη 20 κιλα κατω θα την πηδουσε. Πιθανον και συ ενα βραδυ που δεν ειχε τσαμπιονς λιγκ
Το έπιασα το υπονοούμενο και ειμαι έτοιμος
Για την Αισθητική του Baumgarten ή του Κάντ η του Νεοκαντιανισμού; toy Hegel;του μαρξ του Ρωσικού Φορμαλισμού; η αισθητική κρίση; της τεχνης της λογοτεχνίας του μπουρδελιάρη; ποια γαμημενη αισθητικη;
ποιοι ειναι αυτοι μπαναρισμενα νικς?
Κακως. Εγω γιυσταρω τουλουμπες αβερταοι τουλουμπες δεν με αρεκουν
δεν γαμουν ολοι οι ανθρωποι μουναρες ρε αφραγκαλΤυπισα με προσβαλεις.Δεν παρακολουθω ποδοσφαιρο.
Κακως. Εγω γιυσταρω τουλουμπες αβερτα
μπραβο σαουλ εχεις δικιο και εμενα μπορει κανεις να με δελεασει με φαι ειμαι κοιλοδουληΕμενα μαρεσουν οι χοντρες παντως γιατι εχουν μεγαλα βυζια και και μπορεις να τις δελεασεις ευκολα με εδεσματα προς το συμφερον σου.
http://[URL unfurl="true"]www.clker.com/cliparts/i/g/L/i/f/n/thumbs-up-smiley-md.png[/img[/URL]]
[/quote] ;D αμεεε