blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.459
- Πόντοι
- 26.316
Μπορει να μας τα σερβίρει έτσι, αφού πρώτα τα εχει περί χύσει με υδροκιανειο. Στο επιθυμητό δε θα φτάσουμε.Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!
Αλλά είπαμε ότι η κα. Έριναλ θα το μαγειρέψει.Πιστεύει κανείς σας ότι η κα. Έριναλ θα το σερβίριζε έτσι;;; Θα μας φάει ζωντανούς αν το ακούσει!
Για τον μπραμπ; Υποφέρω. Αλλα εσείς αντιλαμβάνεστε ως πονο μονο αυτόν που νοιώθετε εσεις οι αντρες. Οι γυναικες θεωρείτε οτι δεν πονουνΝαι;
Πρεπει να υποφερετε ...
Εσένα ετσι οπως το πάς Γιάννη και κανένα αυτόφωρονα του σερβιριζε κανενα δικηγορικο εγγραφο ισως...παραπανω δυσκολα....ειναι ξενερωτη ρε !
οταν λες σας επιασαν; σας εβαλαν χερι ;Μας επιασαν τα χιωνια στη σκοπια
Για τον μπραμπ; Υποφέρω. Αλλα εσείς αντιλαμβάνεστε ως πονο μονο αυτόν που νοιώθετε εσεις οι αντρες. Οι γυναικες θεωρείτε οτι δεν πονουν
Στον μπραμπ θα έφτιαχνα οτι ζητουσε η ψυχουλα του και σε καμια περίπτωση τα οσα εχουν μπει στην ψηφοφορια καλημερα σας
καλημέρα μπραμπιλουςκαλησπερα στα παιδια
Ναι ξαφνικα εγω και ο αλλος σκοπος νιωσαμε να μας πιανουν τον κωλο. Απο την αγαμια μας χαρηκαμε στην αρχη αλλα μετα καταλαβαμε οτι απλα εχει παγωσει ο κωλος μας...οταν λες σας επιασαν; σας εβαλαν χερι ;
Εδω κατι πηγε να χιονίσει αλλα που..Ναι ξαφνικα εγω και ο αλλος σκοπος νιωσαμε να μας πιανουν τον κωλο. Απο την αγαμια μας χαρηκαμε στην αρχη αλλα μετα καταλαβαμε οτι απλα εχει παγωσει ο κωλος μας...
Σοβαρα; με το γραψιμο που μου ριχνει ο μπραμπ πιο σοβαρη ειναι η σκεση μου με το νικ του ιστοτοπου "μποκα"Χμμμ...
Τα πράγματα είναι σοβαρότερα από όσο είχαμε φαντασθεί ...
Σοβαρα; με το γραψιμο που μου ριχνει ο μπραμπ πιο σοβαρη ειναι η σκεση μου με το νικ του ιστοτοπου "μποκα"
μωρη μαλακω τι σε γραφω ειπα να δουλεψω και λιγο ο τσιπρας μου το κοψε το επιδομα του τυφλου καπως πρεπει να ζησωΣοβαρα; με το γραψιμο που μου ριχνει ο μπραμπ πιο σοβαρη ειναι η σκεση μου με το νικ του ιστοτοπου "μποκα"
Τυπισα τι πιστευεις δεν εχει προβλημα με την οραση η ειναι ο τυπος του τετοιος?στο αλλο θρεντ ο μπολ παλι γαμαει και οι γαμιαδες εχουν μαζευτει να αποφανθού γιατι η ελλεηνιδα παντρευτηκε πακιστανο