NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Εισαι την Τσικνοπέμπτη για ......... λοκάνικο ;)μπραβο σαουλ εχεις δικιο και εμενα μπορει κανεις να με δελεασει με φαι ειμαι κοιλοδουλη
Εισαι την Τσικνοπέμπτη για ......... λοκάνικο ;)μπραβο σαουλ εχεις δικιο και εμενα μπορει κανεις να με δελεασει με φαι ειμαι κοιλοδουλη
Τυπισα τωρα με την αριστερα αφαιρουμε μονο το (ν) απο τις λεξεις και οχι τα (ι).μπραβο σαουλ εχεις δικιο και εμενα μπορει κανεις να με δελεασει με φαι ειμαι κοιλοδουλη
Εγω πιστευω οτι η τσικνοπεμπτη θα επρεπε να συγχονευτει με την αμερικανικη steak and bj day.
Δηλαδη το μεγαλυτερες πουτσες εχουν οι φλωροrednecks?
αμεΕισαι την Τσικνοπέμπτη για ......... λοκάνικο ;)
Σιγουρα, αλλα και να ηταν συνοδευουν καλυτερα την τσικνοπεμπτη τους απο οτι εμεις
Πάνω ή κατω;
Τυπισα τωρα με την αριστερα αφαιρουμε μονο το (ν) απο τις λεξεις και οχι τα (ι).
Συγνώμη κάτι δεν αντελήφθην, τι πανω κατω;Πάνω ή κατω;
Πιπα κωλο εννωειΣυγνώμη κάτι δεν αντελήφθην, τι πανω κατω;
Πάνω ή κατω;
ναι γιατι πριν το παιρναμε και ξεκουνιομαστε απο τους καναπεδες γιατι δεν ανεχομαστε την αδικια να εχει ο γειτονας καγιεν...Να προσεχουμε τωρα με την αριστερα μη μας αφεραισουν τα σοβρακα πακυ και δε το παρουμε χαμπαρι....
Να προσεχουμε τωρα με την αριστερα μη μας αφεραισουν τα σοβρακα πακυ και δε το παρουμε χαμπαρι....
καθαρμα ...Πιπα κωλο εννωει
Γιαυτο ειπα παλυ. Επειδη και πριν που δεν ειχαμε αριστερα καπως ετσι μας τα πηραν τα βρακια. Εγω δεν αντεχω την αδικια ο γειτονας να πηδαει τη γυναικα του και εγω να μη την πηδαω...ναι γιατι πριν το παιρναμε και ξεκουνιομαστε απο τους καναπεδες γιατι δεν ανεχομαστε την αδικια να εχει ο γειτονας καγιεν...
Εγω σε πολιτικα θεματα ειμαι κυνικος αμερολιπτος και καχυποπτος....Νόστιμα τα φύλλα δάφνης;
Μερικές φορές οι αναρτήσεις σας είναι σαν τους χρησμούς της Πυθείας.
Εσυ τι νομιζες; Πανω η κατω πετρελωνα;καθαρμα ...
Ειναι πονηρος ο νικολακηςΕσυ τι νομιζες; Πανω η κατω πετρελωνα;