NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
τον έφαγε η ρουφιάνα.........ααααχχχχ άπονη.
με τρόμαξες μωρή πανάθεμά σε........πάνω που έλεγα τα καλύτερα για σένα.κουκουυυυ![]()
σας βλεπω τι παπαριτσε λετε οτι μαγειρευω στον μπραμπ και οτι γαμιεμαι με τον μπραμπμε τρόμαξες μωρή πανάθεμά σε........πάνω που έλεγα τα καλύτερα για σένα.![]()
πες μωρή, έρχεται η σειρά μου? μπέσα.Εγω πάντως ικ πιστευω οτι οσοι και καλα το παιζουν οτι με ποθουν αργα η γληγορα την κανουν απο το σαιτ για να γλυτωσουν![]()
ουδέν κρυπτόν από το θεό και από το λογιστήσας βλεπω τι παπαριτσε λετε οτι μαγειρευω στον μπραμπ και οτι γαμιεμαι με τον μπραμπ![]()
η σειρά σου να μας πεις μια μερα παιδια η ερι μου την ψιλοπεφτει και φευγω για ενα ταξιδι στο οσλο;πες μωρή, έρχεται η σειρά μου? μπέσα.
Τούτο είναι αληθες. Αλλα ο μπραμπ πηδαει αλλουθεν και καλα γιαυτο και μας εγραψε στα παλιότερα των υποδημάτων τουουδέν κρυπτόν από το θεό και από το λογιστή![]()
δηλαδή την ψιλοέπεσες στον Σισιέ για αυτό εξαφανίστηκε?η σειρά σου να μας πεις μια μερα παιδια η ερι μου την ψιλοπεφτει και φευγω για ενα ταξιδι στο οσλο;![]()
![]()
σε ολους την πεφτω αλλα ολοι φευγουσι :'( Στο μοναδικο που δεν την επεσα ειναι ο αλεξδηλαδή την ψιλοέπεσες στον Σισιέ για αυτό εξαφανίστηκε?![]()
ποτεεεε θα ξερασειςσε ολους την πεφτω αλλα ολοι φευγουσι :'( Στο μοναδικο που δεν την επεσα ειναι ο αλεξ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι επιζόντες δηλαδή έχουν γλυτώσει λόγω μη πεσίματος?σε ολους την πεφτω αλλα ολοι φευγουσι :'( Στο μοναδικο που δεν την επεσα ειναι ο αλεξ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποτεεεε θα ξερασεις
οι επιζόντες δηλαδή έχουν γλυτώσει λόγω μη πεσίματος?
Εδώ που τα λέμε ένα πεσιματάκι στον Άλεξ, δε θα μας πείραζε![]()
μες τη πολη νιετ
χιονίζει πάνω?
οι επιζόντες δηλαδή έχουν γλυτώσει λόγω μη πεσίματος?
Εδώ που τα λέμε ένα πεσιματάκι στον Άλεξ, δε θα μας πείραζε![]()
αυτά τα Ρωσικά με γκαβλώνουν μην τα λες ποτέ σε ένα Ρωσοπιπινοφάγομες τη πολη νιετ![]()