NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
τον έφαγε η ρουφιάνα.........ααααχχχχ άπονη.
με τρόμαξες μωρή πανάθεμά σε........πάνω που έλεγα τα καλύτερα για σένα.κουκουυυυ
σας βλεπω τι παπαριτσε λετε οτι μαγειρευω στον μπραμπ και οτι γαμιεμαι με τον μπραμπμε τρόμαξες μωρή πανάθεμά σε........πάνω που έλεγα τα καλύτερα για σένα.
πες μωρή, έρχεται η σειρά μου? μπέσα.Εγω πάντως ικ πιστευω οτι οσοι και καλα το παιζουν οτι με ποθουν αργα η γληγορα την κανουν απο το σαιτ για να γλυτωσουν
ουδέν κρυπτόν από το θεό και από το λογιστήσας βλεπω τι παπαριτσε λετε οτι μαγειρευω στον μπραμπ και οτι γαμιεμαι με τον μπραμπ
η σειρά σου να μας πεις μια μερα παιδια η ερι μου την ψιλοπεφτει και φευγω για ενα ταξιδι στο οσλο;πες μωρή, έρχεται η σειρά μου? μπέσα.
Τούτο είναι αληθες. Αλλα ο μπραμπ πηδαει αλλουθεν και καλα γιαυτο και μας εγραψε στα παλιότερα των υποδημάτων τουουδέν κρυπτόν από το θεό και από το λογιστή
δηλαδή την ψιλοέπεσες στον Σισιέ για αυτό εξαφανίστηκε?η σειρά σου να μας πεις μια μερα παιδια η ερι μου την ψιλοπεφτει και φευγω για ενα ταξιδι στο οσλο;
σε ολους την πεφτω αλλα ολοι φευγουσι :'( Στο μοναδικο που δεν την επεσα ειναι ο αλεξδηλαδή την ψιλοέπεσες στον Σισιέ για αυτό εξαφανίστηκε?
ποτεεεε θα ξερασειςσε ολους την πεφτω αλλα ολοι φευγουσι :'( Στο μοναδικο που δεν την επεσα ειναι ο αλεξ
οι επιζόντες δηλαδή έχουν γλυτώσει λόγω μη πεσίματος?σε ολους την πεφτω αλλα ολοι φευγουσι :'( Στο μοναδικο που δεν την επεσα ειναι ο αλεξ
ποτεεεε θα ξερασεις
οι επιζόντες δηλαδή έχουν γλυτώσει λόγω μη πεσίματος?
Εδώ που τα λέμε ένα πεσιματάκι στον Άλεξ, δε θα μας πείραζε
μες τη πολη νιετ
χιονίζει πάνω?
οι επιζόντες δηλαδή έχουν γλυτώσει λόγω μη πεσίματος?
Εδώ που τα λέμε ένα πεσιματάκι στον Άλεξ, δε θα μας πείραζε
αυτά τα Ρωσικά με γκαβλώνουν μην τα λες ποτέ σε ένα Ρωσοπιπινοφάγομες τη πολη νιετ