Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Τι λεει;
βρε καλώς το Μπόκα
γεια σου πρωταθλητη :Sβρε καλώς το Μπόκα
εγώ στα έλεγα από το φθινόπωρο που ήσουν 5 πόντους μπροστά,.............δεν ξεχειμωνιάζεις με παλτάγεια σου πρωταθλητη :S
Δεν αλλαζουμε κουβεντα λεω εγω... η ερι τι καμει την πεθυμησαεγώ στα έλεγα από το φθινόπωρο που ήσουν 5 πόντους μπροστά,.............δεν ξεχειμωνιάζεις με παλτά
όταν δε γαμιέται με το Μπραμπ, περνάει και μας λέει καμιά καλησπέρα.Δεν αλλαζουμε κουβεντα λεω εγω... η ερι τι καμει την πεθυμησα
μην με ξενερωνεις κι αλλο :-Μη στενοχωριέσαι πάντως, θα σε πάρει αγκαλίτσα η θείτσα σου να κλάψεις στα βυζά της.
καλά ρε συ πως κάνεις έτσι, εδώ γαμιέμαι από το πρωί με κάτι μισθοδοσίες και δε διαμαρτύρομαι.μην με ξενερωνεις κι αλλο :-
Φανταζομαι τον πληρωνει καλα για να το κανει ολο αυτο.όταν δε γαμιέται με το Μπραμπ, περνάει και μας λέει καμιά καλησπέρα.
Ο κυριος μπλιζ σας εχει ριξει τρελο θαψιμο !!!! Δεν λεω παραπανω !
όχι ρε συ, είναι ψυχοπονιάρης, τη λυπήθηκε.Φανταζομαι τον πληρωνει καλα για να το κανει ολο αυτο.
Τετοια βιτσια εχεις ρε ατιμε...καλά ρε συ πως κάνεις έτσι, εδώ γαμιέμαι από το πρωί με κάτι μισθοδοσίες και δε διαμαρτύρομαι.
όταν δε γαμιέται με το Μπραμπ, περνάει και μας λέει καμιά καλησπέρα.
τέλος πάντων, όταν δεν ασχολείται μαζί του. Πράγμα λίγο σπάνιο τελευταία... η οταν δεν μαγειρευει για τον κ. brabus ...
Τετοια βιτσια εχεις ρε ατιμε...
Στο καλό Μπόκα, πέρνα πότε πότε, λιγοστέψαμε, πάει και ο Σισιές................Γεια σας παιδια ,τα λεμε.