NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
παω για μπαλα παιδια
μωρή έλα να μου το τρίψεις λίγο......κρυώνει
παω για μπαλα παιδια
σε ολους την πεφτω αλλα ολοι φευγουσι :'( Στο μοναδικο που δεν την επεσα ειναι ο αλεξ
Τι κανουν τα καλα παιδακια ???
Ποτε δεν αγνοω....Συνθηκεs τινεs διεμορφωσαν σκηνικο ολιγοημερηs απουσιαs απο πλευραs μουΣεις γιατι μας αγνοειτε τωρα τελευταια;
Ποτε δεν αγνοω....Συνθηκεs τινεs διεμορφωσαν σκηνικο ολιγοημερηs απουσιαs απο πλευραs μου
Θα επανακαμψωμεν
Οχι βεβαια......δεδομενου οτι ο αυνανισμοs εχει μπει για τα καλα στη ζωη μαs και παντα στη σωστη δοσολογιαΕισθε καλοδεχουμενος!
Μηπως ομως το νημα Πως αυνανιζεσθε εχει απορροφησει και εσας;
Μηπως το κοροιδακι της γκομενας;;;
Εδω του βγαζω το καπελο(αν ειχα)
Ο ανθρωποs ειχε την Ιωβια υπομονη των 18 μηνων.............Αυτο ειναι περα και πανω ακομα και απο την πιο τρελη φαντασια ......Ασε που εγω ξεμπερδευω ευκολα......
Μπααα....συντηρητικον χαρτζηλικιον.........που αν του περισσευε , γυρνωνταs απ την ανευ χρηματων κουρσα ,ξαλαφρωνε ειs ταs πορνοκορασιδαs αλλαλαζονταs........""Θαρθει κι η ωρα σου ""Ειχε επισης κ το χρημα που προυπηρξε του Ιωβ...
Μπααα....συντηρητικον χαρτζηλικιον.........που αν του περισσευε , γυρνωνταs απ την ανευ χρηματων κουρσα ,ξαλαφρωνε ειs ταs πορνοκορασιδαs αλλαλαζονταs........""Θαρθει κι η ωρα σου ""
Γκουντ ιβνινγκ........Βεντσερεμοsκαλησπερα σας.
Φρονω οτι επαιρνε το αυτοκινητο με αυτη την συμφωνια........""Θα παω εγω για ψωνια""χαχαχαχαχαχα...
Σας διεφυγε ομως οτι πληρωνε το σουπερ μαρκετ καθως και οτι αναφερθηκε σε ... πηχτη ... μετα την ηλιοθεραπεια.
Καιροs για τριο??? Κανετε τιποτα εκει πανω τα καρντασια η μονο την Τουμπα καιτε???Κρύο κρύο κρύο!!!!