wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν αναφερεσαι σε μενα ελπιζω ...ολο αρκουδες εισαι ρε κιαρατα
Δεν αναφερεσαι σε μενα ελπιζω ...ολο αρκουδες εισαι ρε κιαρατα
Αυτό το άρθρο είναι πολύ παλιό. Σήμερα που μιλάμε, οποιαδήποτε υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος παρελθουσών ετών, έχει πρόστιμο.
Ναι αυτό σου ειπα :-Αυτό το άρθρο είναι πολύ παλιό. Σήμερα που μιλάμε, οποιαδήποτε υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος παρελθουσών ετών, έχει πρόστιμο.
Πες στην πελατισσα λοιπον οτι εχει προστιμο.Ναι αυτό σου ειπα :-
Εσυ δεν εισαι αρκουδα αγαπη μου, εισαι ζαρκαδάκι :-* :-* :-*Δεν αναφερεσαι σε μενα ελπιζω ...
Αυτο χρειαζονται κανονικα, αλλα δεν το χω!!!Πες στην πελατισσα λοιπον οτι εχει προστιμο.
Αν το προστιμο ειναι π.χ. 500 ευρω, πες της οτι ειναι 700 και οτι θα πας να το πληρωσεις εσυ.
Κράτα τα 200 ευρω για παρτη σου, παρε και 150 ευρω αμοιβη μαύρη και μια χαρα
Εσυ δεν εισαι αρκουδα αγαπη μου, εισαι ζαρκαδάκι :-* :-* :-*
Μήπως ψαχνει το πουλι του???
Απατεωνάκος, φοροφυγάς. χμμμμΠες στην πελατισσα λοιπον οτι εχει προστιμο.
Αν το προστιμο ειναι π.χ. 500 ευρω, πες της οτι ειναι 700 και οτι θα πας να το πληρωσεις εσυ.
Κράτα τα 200 ευρω για παρτη σου, παρε και 150 ευρω αμοιβη μαύρη και μια χαρα
Καλησπερα κυρια!
Επτρεψατε μου να σας θυμισω οτι σεις δεν δυνασθε να ομιλειτε δια το πεος μου. Και τουτο διοτι δεν εχω συνευρεθει με πορνη αθιγγανικης καταγωγης - ως υμεις - και μαλιστα εναντι επιμισθιου 5 ευρω.
Κατανοητη ομως η συγχισις σας, απορροια συνεχους και εν σειρα πεολειχιας.
Υπερβολες. Απατεωνιά θα ηταν να παρεις τα 700 και να τα βαλεις ολα στην τσεπη!!!!Απατεωνάκος, φοροφυγάς. χμμμμ
Αυτο ελεγε το αρθρο, αλλα οπως ειπε και ο Νικ ισχυε τα προηγουμενα χρονια.Πρόστιμο έχει μόνο αν δεν προκύπτει φόρος, αν προκύπτει φόρος απλώς παίρνει προσαύξηση.
Κύριε συνάδελφε δεν είναι επί του παρόντος να γράψω λεπτομέρειες, άλλωστε δε μου ζητήθηκαν. Υπάρχουν διάφορα που μπορούμε να πούμε επί του θέματος, με χειρότερο τον προσδιορισμό του φόρου σε περίπτωση που αφορά μισθωτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό 049. Η ανάλυση θα πάρει χρόνο.Πρόστιμο έχει μόνο αν δεν προκύπτει φόρος, αν προκύπτει φόρος απλώς παίρνει προσαύξηση.
Μπλιζ αδυνατώ να σε ακολουθήσω στην ξεφτίλα!!!Καλησπερα κυρια!
Επτρεψατε μου να σας θυμισω οτι σεις δεν δυνασθε να ομιλειτε δια το πεος μου. Και τουτο διοτι δεν εχω συνευρεθει με πορνη αθιγγανικης καταγωγης - ως υμεις - και μαλιστα εναντι επιμισθιου 5 ευρω.
Κατανοητη ομως η συγχισις σας, απορροια συνεχους και εν σειρα πεολειχιας.
Περα ωs περασπερες
πως παμε?ησυχιες γλεπωΠερα ωs περα
Ειμαστε παρα ποδα......Αναμενουμε τιs προγραμματικεsπως παμε?ησυχιες γλεπω