erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θυμαμαι και το λέρωμενο βρακι του νικ "παλιος που ηταν αλλιως"Ασχετο:
Μου εκανε εντυπωση σημερα που θυμοσουν την ιστορια της υιοθεσιας.
θυμαμαι και το λέρωμενο βρακι του νικ "παλιος που ηταν αλλιως"Ασχετο:
Μου εκανε εντυπωση σημερα που θυμοσουν την ιστορια της υιοθεσιας.
Εμπειρο σε ειπα, οχι ανικανο!!!λασπολογείτε απλά. Γνωστή αντίδραση όποιου δεν έχει αποδείξεις και επιχειρήματα.
θυμαμαι και το λέρωμενο βρακι του νικ "παλιος που ηταν αλλιως"
κουτοπονηριαΤωρα που το θετεις ετσι δε μου λυνεις μια απορία?
Συνηθως μετα το τελος υποβολης φορολογικών δηλώσεων είθισται να δινεται περιοδος χαριτος για τροποποιητικές χωρις προστιμο?
κ αν ναι συνηθως ποτε ανακοινωνεται??
Δεν μου λεει κατι αυτο. Τον Νικ τον συμπαθείς, εμενα οχι. Αρα μου φαινεται περιεργο που το θυμασαι.θυμαμαι και το λέρωμενο βρακι του νικ "παλιος που ηταν αλλιως"
κουτοπονηρια
Τον Νικ τον εκτιμω και οχι μονο σαν νικ εδω μεσα.Δεν μου λεει κατι αυτο. Τον Νικ τον συμπαθείς, εμενα οχι. Αρα μου φαινεται περιεργο που το θυμασαι.
Όχι, δε δίνεται περίοδος χάριτος. Επίσημα δίνεται παράταση που ανακοινώνεται τις περισσότερες φορές τελευταία στιγμή.Τωρα που το θετεις ετσι δε μου λυνεις μια απορία?
Συνηθως μετα το τελος υποβολης φορολογικών δηλώσεων είθισται να δινεται περιοδος χαριτος για τροποποιητικές χωρις προστιμο?
κ αν ναι συνηθως ποτε ανακοινωνεται??
εισαι και περηφανη. Το βαρελι δεν εχει πατο
Εμπειρο σε ειπα, οχι ανικανο!!!
Δεν μου λεει κατι αυτο. Τον Νικ τον συμπαθείς, εμενα οχι. Αρα μου φαινεται περιεργο που το θυμασαι.
Δεν ειναι για μενα ρε!!!εισαι και περηφανη. Το βαρελι δεν εχει πατο
Η αλήθεια ειναι οτι το βρηκα για το 2013 και πρινΌχι, δε δίνεται περίοδος χάριτος. Επίσημα δίνεται παράταση που ανακοινώνεται τις περισσότερες φορές τελευταία στιγμή.
A οκ σορυ, λαθος καταλαβα.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ νικ νέιμ εννοεί, όχι εμένα
Οτι ως δικηγορος μπορει να αφορα πελατη της, δεν σου περναει απο το μυαλο ε?εισαι και περηφανη. Το βαρελι δεν εχει πατο
Εξειδικεύστε την ερώτηση αν θέλετε.Η αλήθεια ειναι οτι το βρηκα για το 2013 και πριν
www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1862806]http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1862806[/url]Εξειδικεύστε την ερώτηση αν θέλετε.
ολο φιδια εισαι ρε κεραταΚαλυτερα.
Μια πρωην μου που ηταν μπάι, μου εφαγε γκομενα.
Γιατι ρε φιλε, τιμητικο ειναι για μενα αυτο? Γιατι να το "εφεύρω"?ολο φιδια εισαι ρε κερατα
ολο αρκουδες εισαι ρε κιαραταΓιατι ρε φιλε, τιμητικο ειναι για μενα αυτο? Γιατι να το "εφεύρω"?