wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Θα σε γλυκάνω εγω μετά ματια μου!!!Ενταξει, σου υποσχομαι να πικραθω. Πες την.
Θα σε γλυκάνω εγω μετά ματια μου!!!Ενταξει, σου υποσχομαι να πικραθω. Πες την.
Άστο μετάνιωσα, άλλωστε δεν πρόκειται να αλλάξετε στάση. Έχουν δοκιμαστεί τα πάντα.Ενταξει, σου υποσχομαι να πικραθω. Πες την.
Ναι με τον καημο σου ζουμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΚαι θελετε να με διωξετε κιολας...Τοσο κοπο κάνω για το νημα...
Προτεινε μας εσυ κάποια νεα, αλλωστε εισαι εμπειρος απ' οτι λες!!!Άστο μετάνιωσα, άλλωστε δεν πρόκειται να αλλάξετε στάση. Έχουν δοκιμαστεί τα πάντα.
Ορισμένοι το εχουν παραδεχτειΝαι με τον καημο σου ζουμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αρα εσυ θελεις να μεινω?Ναι με τον καημο σου ζουμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρίξτε καμιά 200αριά σελίδες σάλια και το φτάσαμε.Και θελετε να με διωξετε κιολας...Τοσο κοπο κάνω για το νημα...
πότε το είπα? δε θυμάμαι.Προτεινε μας εσυ κάποια νεα, αλλωστε εισαι εμπειρος απ' οτι λες!!!
Δε φανταζομαι να προσδοκάς ότι θα ψαξωπότε το είπα? δε θυμάμαι.
και εγώ τον λατρέυω, γι' αυτό τον παιδεύω χαχαχαχαχχΟρισμένοι το εχουν παραδεχτει
Καποιοι τον λατρευουμε και καποιοι λατρευουνε να τον μισούνε!!!και εγώ τον λατρέυω, γι' αυτό τον παιδεύω χαχαχαχαχχ
εχει σημασια η γνωμη μου ;Αρα εσυ θελεις να μεινω?
τι να ψάξεις μωρή? Εδώ περίμενες κάποτε 150σελίδες για να μου την πεις.Δε φανταζομαι να προσδοκάς ότι θα ψαξω
Το θυμασαι ακομα???τι να ψάξεις μωρή? Εδώ περίμενες κάποτε 150σελίδες για να μου την πεις.
Αν είχα περιαυτολογήσει ότι είμαι έμπειρος, αρχείο θα το είχες κρατήσει
Ασχετο:εχει σημασια η γνωμη μου ;
Κουλουρι???Το θυμασαι ακομα???
Ναι για να στο λεω λοιπον καπου το χεις πεταξει, αλλα τωρα βαριεμαι...να φανταστεις τωρα τρωω το κουλουρι που πηρα το πρωι!!
Το μίσος είναι η έντονη αντιπάθεια, η απέχθεια για κάποιον και η σφοδρή επιθυμία να του κάνεις κακό.Καποιοι τον λατρευουμε και καποιοι λατρευουνε να τον μισούνε!!!
That's all!! ;)
Οταν κατι ειναι σεξουαλικο το λεω ευθεως, δε φταιω αν εσεις εχετε πονηρο μυαλο!!!Κουλουρι???
Κι αυτο θα σχολιασθει σεξουαλικα!!!
Το θυμασαι ακομα???
Ναι για να στο λεω λοιπον καπου το χεις πεταξει, αλλα τωρα βαριεμαι...να φανταστεις τωρα τρωω το κουλουρι που πηρα το πρωι!!
Τωρα που το θετεις ετσι δε μου λυνεις μια απορία?Το μίσος είναι η έντονη αντιπάθεια, η απέχθεια για κάποιον και η σφοδρή επιθυμία να του κάνεις κακό.
Εγώ νιώθω μόνο τα δύο πρώτα, το κακό του δεν το θέλω, άρα δεν τον μισώ.
Τι άλλο θέλετε να σας εξηγήσω? Είμαι στις καλές μου σήμερα.