wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πιστεύω οτι εγω λατρευω να κανω σεξ μολις ξυπναωΠιστευετε οτι αρεσει στις γυναικες να τις ξυπνανε με γλυφομουνι οπως αρεσει στους αντρες να τους ξυπνανε με το αντιστοιχο η επειδη η γυναικα θελει προθερμανση απλα θα τραβηχτει;
για να το πιστεψεις οτι οντως εγινεΠιστεύω οτι εγω λατρευω να κανω σεξ μολις ξυπναω
Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι οι αντρες ειναι ρεντι του γκο ενω οι γυναικες θελουν πασπατεμα. Αν ξυπνησει κανεις ετσι τη γκομενα του θα φαει κλοτσια στα (_)(_) η θα παρει τα ευσημα;;Πιστεύω οτι εγω λατρευω να κανω σεξ μολις ξυπναω
εξαρτάται την γυναικα. ακουω πολλες δεν θελουν. Ας πουμε εγω θελω γιατι ξυπναω γενικως μια χαρα δεν εχω νευρα και τετοια..Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι οι αντρες ειναι ρεντι του γκο ενω οι γυναικες θελουν πασπατεμα. Αν ξυπνησει κανεις ετσι τη γκομενα του θα φαει κλοτσια στα (_)(_) η θα παρει τα ευσημα;;
καλημερα ροζυγια να το πιστεψεις οτι οντως εγινε
Καλημερα Ερι!!! ;)
Τελικά όλο και περισσότερα κοινά ανακαλύπτω.Πιστεύω οτι εγω λατρευω να κανω σεξ μολις ξυπναω
πες της να στην παιξει αυτηΕγω μακαρι να μπορουσα αλλα ειμαι Στο γραφειο με την ανθυπασπιστρια :-
αν αρχιζω να παιζω και ποδοσφαιρο να αρχισεις να ανησυχεις χαχαχαχαχααχΤελικά όλο και περισσότερα κοινά ανακαλύπτω.
καλη η καμια καριολα;Εγω μακαρι να μπορουσα αλλα ειμαι Στο γραφειο με την ανθυπασπιστρια :-
αν αρχιζω να παιζω και ποδοσφαιρο να αρχισεις να ανησυχεις χαχαχαχαχααχ
Στην πορεία της ημέρας χαλάει το πράγμα ε?εξαρτάται την γυναικα. ακουω πολλες δεν θελουν. Ας πουμε εγω θελω γιατι ξυπναω γενικως μια χαρα δεν εχω νευρα και τετοια..
αν ήσουν αθήνα θα σε έβαζα στην ομάδα χαχαχχαχαχαχαχαχαν αρχιζω να παιζω και ποδοσφαιρο να αρχισεις να ανησυχεις χαχαχαχαχααχ
θα ανεβάσει κριτική
Αν προχωρησει ακομη περισσοτερο η ομοιοτητα ενημερωσε με ;) ;)
Αξιζει η καμπανα για ενα παιξιμο; Να ηταν καμια πιπα τουλαχιστονπες της να στην παιξει αυτη
Καλο καριολακικαλη η καμια καριολα;