heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
Καλημέρα !!!
Ποση καφεινη ακομη για να ανοιξει το ματι??
καφές, τυρόπιττα, καφές, καφές, χυμός, φαγητό καφές, καφές.
Σαν το μονό paradiddle: RLRRLRLL.
Καλημέρα !!!
Ποση καφεινη ακομη για να ανοιξει το ματι??
Δε μπορω το κρυο!!!!
Ειδικα την ωρα που ξυπναω, θελω χρονο μεχρι να παρω την αποφαση να βγω απο το παπλωμα μου!!!
Με τα καζανια πλεον ο καφες κ δεν μας πιανει κιολας!!!καφές, τυρόπιττα, καφές, καφές, χυμός, φαγητό καφές, καφές.
Σαν το μονό paradiddle: RLRRLRLL.
Αντε καλο καφεδακι!!!χαχαχα ουτε εγω το μπορω το κρυο αλλα μετραει !! δοκιμασε το εστω μια φορα...
Εγω κοιταω το ταβανι κανα 10λεπτο μεχρι να σηκωθω....θελω και εγω τον χρονο μου
Ξερεις τι σκεφτομουνα τωρα ? Τι μαλακιες λεω τοση ωρα ? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΦΕ !!! παω να πιωωωωωω
Κατω από το παπλωμα δε γινεται???Καλυτερο απο καφε παντω ειναι ενα μορνινγκ φακ κατω απο το ζεστο νερο. Τωρα αν πρωτιματε τον γιαγκομπς οκ
Πολυ κασουαλ. Και με το παπλωμα στη μεση θα καταληξεις να κανεις ντραι χαμπινγκ στο παπλωμα χωρις να το καταλαβειςΚατω από το παπλωμα δε γινεται???
Εγω εχω κοψει τον καφε και μετα απο καιρο μπορω και ειμαι τσιτα αμεσως μολις ανοιξω τα ματια μου. Οσο για τις καυλες δε το συζητω τεντα το παπλωμα σα σκηνη. Μονο αν εχω πιει γαματα την προηγουμενη δεν εχω ορεξη για πολλα πολλα αντε καμια πιπα και παλυ υπνος το πρωικαλημερα.Οποιος θελει να ξυπνησει καλα για να γαμησει μετα ας βαλει στο πρωινο του κοκκινο μηλο με την φλουδα.Ξυπναει πολυ καλυτερα απο τον καφε ;)
πρωτα μηλο,μετα καφε,8 τσιγαρα και μετα πιπα και γαμησιΕγω εχω κοψει τον καφε και μετα απο καιρο μπορω και ειμαι τσιτα αμεσως μολις ανοιξω τα ματια μου. Οσο για τις καυλες δε το συζητω τεντα το παπλωμα σα σκηνη. Μονο αν εχω πιει γαματα την προηγουμενη δεν εχω ορεξη για πολλα πολλα αντε καμια πιπα και παλυ υπνος το πρωι
Εγω για να μη πιω καφε και ξανακυλισω με το που ξυπνησω αρχιζω να πιανω οτι βρω μπροστα μουπρωτα μηλο,μετα καφε,8 τσιγαρα και μετα πιπα και γαμησι
Εγω για να μη πιω καφε και ξανακυλισω με το που ξυπνησω αρχιζω να πιανω οτι βρω μπροστα μου
καλημεραΚαλημέρα!!!
[facebook]]
Σε νιώθω!!!Αν καβαλήσεις 7:30 τη μηχανή για να πας στο κωλοΙΚΑ να πάρεις νούμερο 100 και σε πιάσουν τα νεύρα...........σίγουρα ξυπνάς.
αναλογως την γυναικα.Συνηθως οσες ειχα δεν γουσταρανε πρωινα τιποταΠιστευετε οτι αρεσει στις γυναικες να τις ξυπνανε με γλυφομουνι οπως αρεσει στους αντρες να τους ξυπνανε με το αντιστοιχο η επειδη η γυναικα θελει προθερμανση απλα θα τραβηχτει;
Ακριβως!!!αναλογως την γυναικα.Συνηθως οσες ειχα δεν γουσταρανε πρωινα τιποτα
ξερω καλα τι εννοειςΑκριβως!!!
Μεσα στη γκρινια ειμαι κ τα νευρα αν με ξυπνησεις το πρωι για σεξ!!!