Αξιζει η καμπανα για ενα παιξιμο; Να ηταν καμια πιπα τουλαχιστον![]()

Αξιζει η καμπανα για ενα παιξιμο; Να ηταν καμια πιπα τουλαχιστον![]()
κωλοφαρδοι εγω οταν ημουν φανταρος μολις ξεκινουσε το συστημα με τις γναικες στο στρατοΟσο ανεβαινουν βαθμο ανεβαινει και το σκιλ;
μπηκε ο γειασου μεσα σου???κοντεψα να παθω επιληψια μεχρι να καταλαβω τι λες....oi anuypaspistriew ton paizoyn kala h pairnoyn kalew pipewq yparxei kapoiow na maw enhmervsei egkyraq
Μετρια πραγματα. Αλλα εχει καυλοφατσα.απο βυζα πως παει σαουλ΄;
Κοιτα εδω που ειμαι το μουνι παει συνεφο. Ειδικα στα γραφεια. Και πολιτικο προσωπικοκωλοφαρδοι εγω οταν ημουν φανταρος μολις ξεκινουσε το συστημα με τις γναικες στο στρατομονο στη ΣΑΝ εβλεπα,401 και στο ΤΥΓ στον Εβρο
![]()
ε μα για αυτο σας λεω ετσιΚοιτα εδω που ειμαι το μουνι παει συνεφο. Ειδικα στα γραφεια. Και πολιτικο προσωπικο
Να της πω καλυτερα οτι πρεπει να μου κατσει για να μην παω 401 με συμπτοματα μπλου μπολς;σαουλ εγω λεω να της πεις οτι πρεπει να σου κλατσει για να μην μελαγχολησεις και ζητας μετα λεφτα απο τον ελληνικο στρατο για την καταθλιψη που σου προκαλεσε
Λες αν της κανω σεξουαλικες χαρες να με καλυπτει για να φιδιαζω απο τος υπηρεσιες;ε μα για αυτο σας λεω ετσι![]()
ορμαΛες αν της κανω σεξουαλικες χαρες να με καλυπτει για να φιδιαζω απο τος υπηρεσιες;
Φαση οργασμος και εξωδουχος..
σπασιμο καρπου ελαφρυτούτο τι είναι πάλι?![]()