rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
μάλλον θα με βάλεις να κατέβω πολιτεία ;)τωρα αυτο που μου ζητας το ξερεις δεν γινεται για ενα εργο μεσα στα 5 καλυτερα που εχουν γραφτει ποτε
μάλλον θα με βάλεις να κατέβω πολιτεία ;)τωρα αυτο που μου ζητας το ξερεις δεν γινεται για ενα εργο μεσα στα 5 καλυτερα που εχουν γραφτει ποτε
να το κανειςμάλλον θα με βάλεις να κατέβω πολιτεία ;)
Nα πας, δε θα το μετανιώσεις ;)μάλλον θα με βάλεις να κατέβω πολιτεία ;)
ϊσως αν είχε καταλαβει πιο νωρίς ότι ήταν θνητή , ίσως να έκανε άλλες επιλογές,
και να μην είχε οδηγηθεί στον καρκίνο του εγκεφάλου και σ'αυτό το τέλος
(για τον καρκίνο εκτός απο το γενετικό παίζει ρόλο και το επίκτητο, κατ'εμέ πάντα)
παρεπιπτόντως σας χρωστάω και μια απάντηση στο σχόλιό σας ,
και αυτή θα είναι: "σίγουρα ότι πληρώνεις παίρνεις , αλλά μέχρι να αποκτήσω τη δυνατότητα για πιο "ακριβά ναρκωτικά"
θα ποντάρω στην αντικομφορμιστική φιλοσοφία μου, πιστεύοντας ότι σαν άλλος αλχημιστής μπορώ να
μετατρέψω φτηνές κλωστές σε καθαρό μετάξι"
όμως θέλω και το σχόλιο του αγίου για τα περι θανάτου![]()
![]()
![]()
φίλε ο μικρός πρίγκηπας είναι βαθύ βιβλίο αν και φαίνεται παιδικό
οι συνομιλίες με τον καθηγητή Υ είναι 154 σελ. όμως
τωρα αυτο που μου ζητας το ξερεις δεν γινεται για ενα εργο μεσα στα 5 καλυτερα που εχουν γραφτει ποτε
για να γαμησόμεν μπήκαμεν αλλά τελικά θα διαβασουμεν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαμει ο πουστης πραγματικα γαμει
γαμει ο πουστης πραγματικα γαμει
Η μεγάλη ήττα, σ’ όλα τα πράγματα, είναι να ξεχνάς προπαντός τι σ’ έκανε να ψοφήσεις, και να ψοφήσεις δίχως ποτέ να καταλάβεις πόσο γομάρια είναι οι άνθρωποι. Άμα βρεθούμε στο χείλος της τρύπας , δεν πρέπει ούτε να κάνουμε τους καμπόσους ούτε όμως να ξεχάσουμε, πρέπει να τα διηγηθούμε όλα κατά λέξη, ό, τι πιο φαύλο είδαμε στους ανθρώπους, κι έπειτα να τα τινάξουμε και να χωθούμε μέσα. Είναι αρκετή δουλειά αυτό για μια ζωή ολόκληρη.
Έρχεται μια στιγμή που’ σαι ολομόναχος, όταν φτάνεις στην άκρη όλων όσων μπορεί να σου συμβούν. Είναι η άκρη του κόσμου. Η ίδια λύπη, η δική σου, δεν σου αποκρίνεται πια τίποτα, και πρέπει να γυρίσεις πίσω, ανάμεσα στους ανθρώπους, όποιοι κι αν είναι. Δεν κάνεις τον δύσκολο κάτι τέτοιες στιγμές, αφού και για να κλάψεις ακόμα πρέπει να επιστρέψεις εκεί που όλα ξαναρχίζουν
Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου θα πρέπει να μισήσεις τους άλλους.
Για να αγαπήσεις τους άλλους θα πρέπει να μισήσεις τον εαυτό σου.
Αγώνας μπρος πίσω μια ζωή και πάλι απ την αρχή "εκεί που όλα ξαναρχίζουν".
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
[move][/move]![]()
[move]Δεν ασχολούμαστε με βλαχομολδαβές αργότισσες που έχουν κακάσχημα δάκτυλα στα χέρια, ψαλίδα στα μαλλιά, μύτη σαν γλυκοπατάτα και ανάρια φρύδια.[/move]
Εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο τον βλέπετε. Εγώ τον βλέπω σαν μια μυστηριώδη σαγηνευτική γυναίκα, που θα είναι και η τελευταία ερωμένη που θα πρέπει να κατακτήσω.
Θεωρω περιττο να σας υπενθυμισω οτι μετα την εξοδιον ακολουθιαν θα λιπανωμεν μαζικα την τελευταιαν κατοικιαν σας. Της λιπανσης θα προισταται ο Μακαριστος.
δεν παιζει κατακτηση. ειναι απο τις γκομενες που στην πεφτουν μονες τους και δεν εχεις και κουβεντα αν σαρεσει η οχι