brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.901
- Πόντοι
- 2.606
για την δικια μου ιδιασυγκρασια και ψυχοσυνθεση γαμει εσυ μπορει να τον βρεις αδιαφορο ;)brabus αυτός ο Σελίν που έχεις στο avatar σου , είναι καλός ?
για την δικια μου ιδιασυγκρασια και ψυχοσυνθεση γαμει εσυ μπορει να τον βρεις αδιαφορο ;)brabus αυτός ο Σελίν που έχεις στο avatar σου , είναι καλός ?
Για τον ναζιστή Σελιν μιλαμε?για την δικια μου ιδιασυγκρασια και ψυχοσυνθεση γαμει εσυ μπορει να τον βρεις αδιαφορο ;)
για την δικια μου ιδιασυγκρασια και ψυχοσυνθεση γαμει εσυ μπορει να τον βρεις αδιαφορο ;)
για τον συγγραφεα σελιν λεμε, οτι ηταν ναζιστης αφορα την πραγματικη του υποσταση.οταν αρχισε τις ναζιστικες μπουρδες τελειωσε και την καριερα του,ουτος η αλλος ναζιστες ηταν κι αλλοι κι ενας που μου ρχεται στο μυαλο ειναι ο κνουτ χαμσουν ο μεγαλυτερος σκανδιναβος συγγραφεαςΓια τον ναζιστή Σελιν μιλαμε?
Μιστερ Μπλιζ...ελειψα κανα 2 μερες και το καναμε N G το θρεντ ?! Τι "ματσαροκια" και "κουτσερια" βλεπω !!! ???
ταξιδι στην ακρη της νυχταςποιο είναι το πιο σύντομο-και αντιπροσωπευτικό του βιβλίο ?
Μόλις είδα ότι η κα. Πωλίνα ανανέωσε για άλλες 5 μέρες στο βορρά!!!
Ενημερώνουμε, κύριε.τα κοριτσια ξενυχτανε με ενα μυστικο?
με βάζετε σε σκέψεις και κουράζομαιΕνημερώνουμε, κύριε.
Σεις χαμπάρι δεν την πήρατε όταν ήταν στο Νότο!
Η εργαζομένη βρήλε φιλόξενο χώρο εδώ στο Βορρά.
όμορφη,αλλα ανάλατη μου φαίνεται
Not my style.
ταξιδι στην ακρη της νυχτας
αν το παρεις παρε την μεταφραση της ιγγλεση γιατι ηταν δυσκολη η αποδοση του στο ελληνικο κειμενο λογο των πολλων ιδιοματισμων που χρησιμοποιει
τι να σου πω παρε τον μικρο πριγγιπα του εξιπερυόμως δεν έχω το χρονικό περιθώριο για 638 σελίδες.
είπαμε "σύντομο"![]()
bliz , η κοπέλα είναι "ερωτευσιμη" αλλά όχι για τις ανάγκες του "πορνικού πλαισίου"
καταλαβαίνετε τις διαφορές ...