erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
κάνω τον ψόφιο κοριο μπας κ ψαρεψω ;)αγαπητή το γατάκι σας γιατί έπεσε τ'ανασκελα?
κάνω τον ψόφιο κοριο μπας κ ψαρεψω ;)αγαπητή το γατάκι σας γιατί έπεσε τ'ανασκελα?
κάνω τον ψόφιο κοριο μπας κ ψαρεψω ;)
και μου δωσατε την εντυπωση οτι το γατακι σας ψώφησε....κάνω τον ψόφιο κοριο μπας κ ψαρεψω ;)
καλως...άστο δεν είναι επι της παρούσης...
Κάτσε να πάρω το σοβαρό μου ύφος σαν τον μπλιζ και να σχολιάσω Ο καιρός γαρ εγγύς χαχαχα
Ερρωσθε.Κάτσε να πάρω το σοβαρό μου ύφος σαν τον μπλιζ και να σχολιάσω Ο καιρός γαρ εγγύς χαχαχα
όχι βέβαια...το εχω στο σκληρο(του υπολογιστη βεβαιως βεβαιως) για κατι γατακια σαν τον αλεξΑυτό σας το πάσαρε ο εικονοθέτης μας;
Εθνομπολσεβίκα.Αυτό πολύ εθνικοθρησκευτικό ακούστηκε.
Δεν το ανέμενα από εσάς!!!
το ξέρετε ότι εμπιστεύομαι και σέβομαι την κρίση σαςΜακάρι να συνεχίσετε να το καταφέρνετε [ αφού το έχετε ήδη καταφέρει πολλές φορές ] αλλά η ανοδική εξέλιξη είναι νομοτελειακή και σ΄ αυτό το θέμα. Όταν κάποιος νιώσει ότι μπορεί, τότε ανεβαίνει. Και σ΄ εσάς είναι εμφανή τα πρώτα σκιρτήματα [ κατά την ταπεινή άποψή μου ].
Ο καιρός πάντως [ όχι πολύς, είναι θέμα μηνών ] θα με δικαιώσει ή θα με διαψεύσει ...
Καλαααααααααααααααααααααααααααααόχι βέβαια...το εχω στο σκληρο(του υπολογιστη βεβαιως βεβαιως) για κατι γατακια σαν τον αλεξ
το γλυκουλι !και μου δωσατε την εντυπωση οτι το γατακι σας ψώφησε....
ερι-σθεΕρρωσθε.
το ξέρετε ότι εμπιστεύομαι και σέβομαι την κρίση σας
εδώ είμαστε για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η ειμαρμένη![]()
είσθε κεκές?Καλααααααααααααααααααααααααααααα
Ποιος έχει καρκίνο γιατί πράγμα μιλάτε
Για την αμερικανιδα που εκανε υποβοηθουμενη αυτοκτονια επειδή επασχε από καρκινο.Ποιος έχει καρκίνο γιατί πράγμα μιλάτε