Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ουζοπότηρα θα είναι.Μην ανησυχείς.

Υποστηρίζω ότι είναι τίποτα ξεχασμένες βίδες. Πιθανόν να έχει γεννήσει καμία κάμπια αυγά. Πάντως ωραία τα λέγατε βρε φαν μου περι φιλοσοφίας. θαμπώνομαι με δαύτα  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Επίσης οι γάτες είναι μυστηριώδη και μυστηριακά, εύκαμπτα, γουργουριστά, τσαχπίνικα, μαλακούλια, άγριουτσικα, όμορφα, σαγηνευτικά αιλουροειδή και φυσικά ανεξάρτητα.. Εξαιρετικά ζώα φτάνει να ξέρεις να φερθείς σε ζώα..γυναίκες.
Συμφωνώ μαζί σου, να το κοιτάξεις αυτό.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Υποστηρίζω ότι είναι τίποτα ξεχασμένες βίδες. Πιθανόν να έχει γεννήσει καμία κάμπια αυγά. Πάντως ωραία τα λέγατε βρε φαν μου περι φιλοσοφίας. θαμπώνομαι με δαύτα  :grin:
έπεσε στα χέρια του brabus67 ένα ημερολόγιου τοίχου (από κείνα με τα "στιχάκια" πίσω)και μου το πάσαρε.
Δεν ήταν δικά μας, σιγά μην ασχολούμαστε γέροι άνθρωποι με τέτοιες μαλακίες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και μια και "μίλησε" ο Άγιος για ενέσιμα.
Παραθέτω σχετικό μουσικό απόσπασμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βέβαια  απο τις δικές σας φιλοσοφικές ανησυχίες έχω ζήσει και χειρότερα. Για παράδειγμα ήδη κάποιοι έχουν στολίσει χριστουγεννιάτικα στην πολη  :headbang:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τι είναι το κουζινέτο; Οπως λεμε καμινετο;
Σα το μουνέτο αλλά με μάτια αντί για βυζιά φαντάσου. :grin:

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Βέβαια  απο τις δικές σας φιλοσοφικές ανησυχίες έχω ζήσει και χειρότερα. Για παράδειγμα ήδη κάποιοι έχουν στολίσει χριστουγεννιάτικα στην πολη  :headbang:

Μια που λέγαμε για ημερολόγια...

Το ημερολόγιο της Πιρέλι εχει κυκλοφορήσει εκεί πάνω;  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παίζει τίποτα καλό πέρα από "εθελόντριες" με  μαύρα all star?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Βέβαια  απο τις δικές σας φιλοσοφικές ανησυχίες έχω ζήσει και χειρότερα. Για παράδειγμα ήδη κάποιοι έχουν στολίσει χριστουγεννιάτικα στην πολη  :headbang:

Θα σε πιάσει πάλι κατάθλιψη λογω χριστουγέννων υπομονή μονο 1 μήνα κρατάει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ερολίνο της Ρομαντικής Εποχής. Ο νεαρός ποιητής Χάινριχ επιθυμεί να υπερνικήσει το αναπότρεπτο του θανάτου μέσα από τον έρωτα, αλλά αδυνατεί να πείσει τη σκεπτικίστρια ξαδέλφη του Μαρί να τον συντροφέψει σε μια πράξη αυτοχειρίας. Κι ενώ προσπαθεί να συμβιβαστεί μ’ αυτήν την άρνηση, γεμάτος ανείπωτη θλίψη για την αδυναμία της ξαδέλφης του να αντιληφθεί το βάθος των συναισθημάτων του, ο Χάινριχ γνωρίζει την Ανριέτ, τη σύζυγο κάποιου γνωστού του από τη δουλειά. Ο Χάινριχ ξανακάνει την ίδια πρόταση στη σαγηνευτική νέα γυναίκα, κι ενώ αρχικά δεν έχει το παραμικρό αντίκρισμα, όλα αλλάζουν όταν η Ανριέτ ανακαλύπτει πως πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Μια «ρομαντική κωμωδία», ελεύθερη απόδοση της ιστορίας της αυτοκτονίας του ποιητή Χάινριχ φον Κλάιστ το 1811.

Υ.Γ τίτλος τρελή αγάπη / για τεράστια παπαρια το κόβω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Παίζει τίποτα καλό πέρα από "εθελόντριες" με  μαύρα all star?
ΑΥτό μου ακούγεται καλύτερο χμ..λέγεται τραγούδια απο τον δευτερο όροφο:
Ένα βραδάκι, εκτυλίσσεται μια σειρά από παράξενα γεγονότα που καμιά προφανής λογική δεν τα συνδέει. Ένας ταμίας απολύεται ως υπεράριθμος· ένας μετανάστης πέφτει θύμα βίαιης επίθεσης· ένας επαγγελματίας μάγος βγαίνει στη σκηνή και τα κάνει εντελώς μαντάρα. Ένας άνθρωπος ξεχωρίζει σ’ αυτήν την πινακοθήκη χαρακτήρων – είναι ο Καρλ και το πρόσωπό του είναι μουτζουρωμένο με στάχτη. Μόλις έβαλε φωτιά στο μαγαζί επίπλων του για να εισπράξει την αποζημίωση από την ασφάλεια. Κανείς δεν θα κλείσει μάτι αυτή τη νύχτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom