NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
που να ακούσει ρε συ, έβγαλε τα ακουστικά και την έπεσε μάλλον![]()
που εινα;φωναξετην σε παρακαλω μη τακανω πουτανα ολα και γαμησω και τον μπραμπ
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
που εινα;φωναξετην σε παρακαλω μη τακανω πουτανα ολα και γαμησω και τον μπραμπ
![]()
περίμενε ρε συ μπορεί όταν καθαρίσει και τη μασέλα να ξαναμπεί.![]()
ηττα εφαγα παλι εγω μπαινω για να διαβασω λιγα ποστ της και η ερι εχει αλλες ασχολιες
περίμενε ρε συ μπορεί όταν καθαρίσει και τη μασέλα να ξαναμπεί.![]()
Εισαι ερωτευμενος με την Ερη τύπε? Ανοιξε μας την καρδια σου.kalispera.ΗΡΘΑ να παρω λιγο την δοση μουΕΡΙ που εισαι;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αστέρι δε λέω, σούπερ νόβα λίγο πριν εκραγεί και πεθάνει ως άστρο.ελα κρυαδες.Μια χαρα αστερι ειναι
![]()
γιατι δεν μπαινει;περιμενει να φυγω λες;αστέρι δε λέω, σούπερ νόβα λίγο πριν εκραγεί και πεθάνει ως άστρο.![]()
όχι ρε συ, θα στο πω γιατί είσαι φίλος αν και θα σε πικράνω. Περιμένει πότε θα μπει ο Μπραμπ, αλλά αυτός ο άκαρδος τίποταγιατι δεν μπαινει;περιμενει να φυγω λες;![]()
![]()
όχι ρε συ, θα στο πω γιατί είσαι φίλος αν και θα σε πικράνω. Περιμένει πότε θα μπει ο Μπραμπ, αλλά αυτός ο άκαρδος τίποτα
ρε φίλε με τα σκαμπίλια του μας έφαγε όλες τις γκόμενες.αρα ολα καταληγουν στον μπραμπ. :-
απονες ρε νικ.Που παω εγω ο αγαπουλας,ο ρομαντικος νεανιαςρε φίλε με τα σκαμπίλια του μας έφαγε όλες τις γκόμενες.
μην απογοητεύεσαι ρε συ, μόλις φάνε τις μάπες τους και τις πετάξουν σαν σκουπίδια, θα φανεί το μεγαλείο σου.απονες ρε νικ.Που παω εγω ο αγαπουλας,ο ρομαντικος νεανιας![]()
μην απογοητεύεσαι ρε συ, μόλις φάνε τις μάπες τους και τις πετάξουν σαν σκουπίδια, θα φανεί το μεγαλείο σου.
άντε καλό βράδυ μαν, εγώ θα σβήσω το φως, μην καίει τζάμπα η λάμπα.![]()
![]()
φευγω απογοητευμενος και στεναχωρημενος
![]()
Επίσης να πω ότι δεν πάτε καλά εδώ μέσα
Πάω νανι σας φιλω.ελπίζω να βάλετε μυαλό δεν πρόλαβα κ τα παιδιά..να τους τα ψαλλω χαχαχα