Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ίσως και Σωκρατικώς, δε θυμάμαι  :cheesy:
Νικ ο μποκας ειναι ο ανθρωπος που βρισκει δικαιολογίες για να πίνει. Τωρα εχει βρει το φευγουν οι φίλοι για στρατο, μετα θα παντρευονται, μετα θα γεννάνε, κάποτε έπινε γιατι γαμησε πρωτη φορα κτλ.  :grin:
το σωκρατικως δεν με ενδιαφερει αλλα αν εισαι πλατωνικως να το συζητήσουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Νικ ο μποκας ειναι ο ανθρωπος που βρισκει δικαιολογίες για να πίνει. Τωρα εχει βρει το φευγουν οι φίλοι για στρατο, μετα θα παντρευονται, μετα θα γεννάνε, κάποτε έπινε γιατι γαμησε πρωτη φορα κτλ.  :grin:
το σωκρατικως δεν με ενδιαφερει αλλα αν εισαι πλατωνικως να το συζητήσουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
Να σε πω,ακομα δεν βρεθηκε κανενας να σε γαμηκει να ησυχασουμε κι εμεις απο την μουρμουρα σου  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Να σε πω,ακομα δεν βρεθηκε κανενας να σε γαμηκει να ησυχασουμε κι εμεις απο την μουρμουρα σου  :grin:
βρεθηκαν πολλοι εφοσον ο μπραμπ ανελαβε το ιματζ μεικινγκ μου. τωρα ειμαι ετοιμη να κατσω σε ολους για την τελικη επιλογη  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Γειά!
Ψήφισα  
grave-110.GIF

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αχαχαχαχαχαχαχαχ

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
kalispera.ΗΡΘΑ να παρω λιγο την δοση μου :grin: ΕΡΙ που εισαι; :) :) :) :) :) :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Νικ ο μποκας ειναι ο ανθρωπος που βρισκει δικαιολογίες για να πίνει. Τωρα εχει βρει το φευγουν οι φίλοι για στρατο, μετα θα παντρευονται, μετα θα γεννάνε, κάποτε έπινε γιατι γαμησε πρωτη φορα κτλ.  :grin:
το σωκρατικως δεν με ενδιαφερει αλλα αν εισαι πλατωνικως να το συζητήσουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
πάνω που ήμουν έτοιμος να στον εμπήξω πλατωνικά, έσκασε μύτη πελάτης που δεν πληρώνει και ήθελε να του φτιάκω τον φπα του.

εσύ τον έβαλες να μου ρθει βραδιάτικα μωρή ? χαχαχαχαχαχχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom