NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ίσως και Σωκρατικώς, δε θυμάμαινικ εισαι ερωτευμένος πλατωνικως;
ίσως και Σωκρατικώς, δε θυμάμαινικ εισαι ερωτευμένος πλατωνικως;
Νικ ο μποκας ειναι ο ανθρωπος που βρισκει δικαιολογίες για να πίνει. Τωρα εχει βρει το φευγουν οι φίλοι για στρατο, μετα θα παντρευονται, μετα θα γεννάνε, κάποτε έπινε γιατι γαμησε πρωτη φορα κτλ.ίσως και Σωκρατικώς, δε θυμάμαι![]()
Να σε πω,ακομα δεν βρεθηκε κανενας να σε γαμηκει να ησυχασουμε κι εμεις απο την μουρμουρα σουΝικ ο μποκας ειναι ο ανθρωπος που βρισκει δικαιολογίες για να πίνει. Τωρα εχει βρει το φευγουν οι φίλοι για στρατο, μετα θα παντρευονται, μετα θα γεννάνε, κάποτε έπινε γιατι γαμησε πρωτη φορα κτλ.
το σωκρατικως δεν με ενδιαφερει αλλα αν εισαι πλατωνικως να το συζητήσουμε![]()
![]()
![]()
Να σε πω,ακομα δεν βρεθηκες κανενας να σε γαμηκει να ησυχασουμε κι εμεις απο την μουρμουρα σου![]()
Βρε για οτι να 'ναι ψαχνεται, αλλα δεν τις καθεται κανεναςψάχνει για (πλατωνικό) Βαλεντίνο...![]()
Βρε για οτι να 'ναι ψαχνεται, αλλα δεν τις καθεται κανενας![]()
βρεθηκαν πολλοι εφοσον ο μπραμπ ανελαβε το ιματζ μεικινγκ μου. τωρα ειμαι ετοιμη να κατσω σε ολους για την τελικη επιλογηΝα σε πω,ακομα δεν βρεθηκε κανενας να σε γαμηκει να ησυχασουμε κι εμεις απο την μουρμουρα σου![]()
:o πεσμου οτι βρεθηκε ο ηρωας!... πιστευω να του ειπατε τα καλυτερα για την θειτσαρα μαςτον είχαμε έτοιμο χθες, αλλά πάλι δεν καταφεραμε τίποτα.
καλό παιδί, ευαίσθητο ... τίποτα...
Τελικα εισαι μεγαλη σουλτανιτσα.. :-*βρεθηκαν πολλοι εφοσον ο μπραμπ ανελαβε το ιματζ μεικινγκ μου. τωρα ειμαι ετοιμη να κατσω σε ολους για την τελικη επιλογη![]()
παοκι ειμαι μποκα. επρεπε να το περιμενεις..Τελικα εισαι μεγαλη σουλτανιτσα.. :-*
πάνω που ήμουν έτοιμος να στον εμπήξω πλατωνικά, έσκασε μύτη πελάτης που δεν πληρώνει και ήθελε να του φτιάκω τον φπα του.Νικ ο μποκας ειναι ο ανθρωπος που βρισκει δικαιολογίες για να πίνει. Τωρα εχει βρει το φευγουν οι φίλοι για στρατο, μετα θα παντρευονται, μετα θα γεννάνε, κάποτε έπινε γιατι γαμησε πρωτη φορα κτλ.
το σωκρατικως δεν με ενδιαφερει αλλα αν εισαι πλατωνικως να το συζητήσουμε![]()
![]()
![]()
καλώς τον, στην πρόσεχα μην ανησυχείς.kalispera.ΗΡΘΑ να παρω λιγο την δοση μουΕΡΙ που εισαι;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλώς τον, στην πρόσεχα μην ανησυχείς.![]()