NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ντύσου Κωνσταντοπούλου![]()
![Zombie :zombie: :zombie:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zombie.gif)
ντύσου Κωνσταντοπούλου![]()
Μοιάζω κιολαςντύσου Κωνσταντοπούλου![]()
Μοιάζω κιολας![]()
Δεν θελω να το πιστεψω.Εχετε και την ιδια ενδυματολογικη συμπεριφορα?Μοιάζω κιολας![]()
τέλος τα φπα, τη βγάλαμε καθαρή και αυτό το μήνα, να δούμε τον επόμενο.
Καλά εγω είμαι πιο τρέντυ μην βλέπεις που με μιμήθηκε η ζωίτσα τωρα που εγινε υπουργοςΔεν θελω να το πιστεψω.Εχετε και την ιδια ενδυματολογικη συμπεριφορα?
Καλά εγω είμαι πιο τρέντυ μην βλέπεις που με μιμήθηκε η ζωίτσα τωρα που εγινε υπουργος![]()
και δικοί μου φίλοι είναι, αλλά μας χωρίζουν 500 χιλιόμετρα και δε βλεπόμαστε συχνάεσύ αμέσως μην χασεις![]()
κάθε πράγμα στον καιρό του και οι ισολογισμοί τον Απρίλιοοι ισολογισμοί πότε είναι?![]()
Μου αρέσει που γίνεσαι σοβαρός και με βάζεις στην θέση μουκαι δικοί μου φίλοι είναι, αλλά μας χωρίζουν 500 χιλιόμετρα και δε βλεπόμαστε συχνά
μεχρι 30 δεν ειναι το φπα γαμω τον δια του;κάθε πράγμα στον καιρό του και οι ισολογισμοί τον Απρίλιο
και έλεγα να πάρεις μία για πάρτη μου που έχω ξεχάσει πως είναιαααχαχαχαχαχαχα....αραξε ρε....μετα την τελευταια φολαρααα που εφαγα....θα περασει αρκετοοοοοοοοος καιρος να ξαναπαρω βιζιτα....
σοβαρός?Μου αρέσει που γίνεσαι σοβαρός και με βάζεις στην θέση μου![]()
ναι, αλλά ο λογιστής θα πάει 30 στον πελάτη και θα του πει, πλήρωσε το χχχχχ ποσό σήμερα?μεχρι 30 δεν ειναι το φπα γαμω τον δια του;
και έλεγα να πάρεις μία για πάρτη μου που έχω ξεχάσει πως είναι![]()
![]()
![]()
ο έρωτάς μας με την Έρη είναι πλατωνικός φίλε. Προς το παρόν απέχω από το άθλημα, όταν είναι θα σου πω. ;)αυτο που ελεγε η πρωην μου γκομενα αρχιζω να το πιστευω....μην γαμας συνεχεια πουτανες μου ελεγε γιατι χανει το νοημα του το σεξ...
και ισως ειχε δικιο το ξεκολακι...
Νικ αν θες την jolie απο το lido σου δινω το τηλεφωνο της και κανονιζεις...η εριναλ ετσι και αλλιως το παιζει δυσκολη...ουτε σκαιπ δεν δινει...φαντασου για να νιωσεις το κωλαρακι της τι θυσιες θα πρεπει να κανεις...τι βουνα θα πρεπει να περασεις....
ο έρωτάς μας με την Έρη είναι πλατωνικός φίλε. Προς το παρόν απέχω από το άθλημα, όταν είναι θα σου πω. ;)
τώρα που ήρθα εγώ την κάνατε όλοι?
οχι αλλα εγω πρεπει να παω 30 να πλερωναι, αλλά ο λογιστής θα πάει 30 στον πελάτη και θα του πει, πλήρωσε το χχχχχ ποσό σήμερα?