Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
αααχαχαχαχαχαχα....αραξε ρε....μετα την τελευταια φολαρααα που εφαγα....θα περασει αρκετοοοοοοοοος καιρος να ξαναπαρω βιζιτα....
και έλεγα να πάρεις μία για πάρτη μου που έχω ξεχάσει πως είναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
και έλεγα να πάρεις μία για πάρτη μου που έχω ξεχάσει πως είναι  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο που ελεγε η πρωην μου γκομενα αρχιζω να το πιστευω....μην γαμας συνεχεια πουτανες μου ελεγε γιατι χανει το νοημα του το σεξ...

και ισως ειχε δικιο το ξεκολακι...

Νικ αν θες την jolie απο το lido σου δινω το τηλεφωνο της και κανονιζεις...η εριναλ ετσι και αλλιως το παιζει δυσκολη...ουτε σκαιπ δεν δινει...φαντασου για να νιωσεις το κωλαρακι της τι θυσιες θα πρεπει να κανεις...τι βουνα θα πρεπει να περασεις....

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
αυτο που ελεγε η πρωην μου γκομενα αρχιζω να το πιστευω....μην γαμας συνεχεια πουτανες μου ελεγε γιατι χανει το νοημα του το σεξ...

και ισως ειχε δικιο το ξεκολακι...

Νικ αν θες την jolie απο το lido σου δινω το τηλεφωνο της και κανονιζεις...η εριναλ ετσι και αλλιως το παιζει δυσκολη...ουτε σκαιπ δεν δινει...φαντασου για να νιωσεις το κωλαρακι της τι θυσιες θα πρεπει να κανεις...τι βουνα θα πρεπει να περασεις....
ο έρωτάς μας με την Έρη είναι πλατωνικός φίλε. Προς το παρόν απέχω από το άθλημα, όταν είναι θα σου πω.  ;)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
τώρα που ήρθα εγώ την κάνατε όλοι?

Stories