Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
kennnnnn leeeeee wilibilibi daw yuuuu eriii
Αυτό το χειμώνα θα αντιγράψω το συνολάκι της Κωνσταντοπούλου κίτρινο παλτό και φουξ παντελονα![]()
Γεια σου Γιάννη. Από δω το είχες απο εκεί το έφερες μείναμε με μόνοι, σαν την ανεμω-νη![]()
Γεια σου Γιάννη. Από δω το είχες απο εκεί το έφερες μείναμε με μόνοι, σαν την ανεμω-νη![]()
Για τις καλοκαιρινές ημέρες και την άνοιξη 2015 θα ενημερωθώ λίαν συντόμως κουμπάρεποιος χειμώνας κουμπάρα μου?
ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει...
μεγάλωσε και η μέρα!!!![]()
Ωραία. Δεν μου φτάνει που ακούω Γαρμπή, δεν μου φτάνει που φύγατε όλοι, δεν μου φτάνει που ο Γιάννης συνέχεια γαμάει στον Πρίαμο, φύγε και εσύ να δούμε που θα το φτάσετε το θέμα..
καλά φεύγω... θέλετε να μείνετε μόνοι...
Για τις καλοκαιρινές ημέρες και την άνοιξη 2015 θα ενημερωθώ λίαν συντόμως κουμπάρε![]()
Ωραία. Δεν μου φτάνει που ακούω Γαρμπή, δεν μου φτάνει που φύγατε όλοι, δεν μου φτάνει που ο Γιάννης συνέχεια γαμάει στον Πρίαμο, φύγε και εσύ να δούμε που θα το φτάσετε το θέμα..
νόμιζα ότι θέλετε να μείνετε μόνοι!
τέλος πάντων, για λίγο ακόμη θα μείνω ... μέχρι να φύγω
έχω τζυμ.τζιμ μπιμ;χαχαααχ
Είχα ενα καημόαααχαχαχαχαχαχα....αραξε ρε....μετα την τελευταια φολαρααα που εφαγα....θα περασει αρκετοοοοοοοοος καιρος να ξαναπαρω βιζιτα....
Είχα ενα καημό![]()
μαγκες απο τοτε που βγηκε ο Τσιπρας εχω μια αναγουλα στο στομαχι...πρεπει να γυρισει πισω ο Σαμαρας...δεν παλευεται
Κλαμμένο μουνι οπως ο σαμαραςκουμπάρα τι θα ντυθείς?
ντύσου ΚωνσταντοπούλουΠ Κλαμμένο μουνι οπως ο σαμαρας![]()