You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 936K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Δρουν διεγερτικα??![]()
Ντάξ... Μην το παίρνετε και πάνω σας... Για τον κ. glουπαίο οποιοδήποτε θηλυκό που δεν βελάζει του ανεβάζει την λίμπιντο.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Επειδη εσυ εισαι μαλακας, δε σημαινει οτι εγω δεν ειμαι τοπ μοντελ!!!Κοιτα που το καθε ζωο που τρωει φτυσιμο εξω μπαινει στο νετ και νιωθει σαν τοπ μοντελ με τους μαλακες.![]()
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δρουν διεγερτικα??![]()
Μωρη καριολα Rose, ποτε θα βρεθουμε να σου σφαλιαρωσω το αφρατο μουνι σου μεχρι να κοκκινισει σαν παπαρουνα και μετα να στο γαμισω αξεχαστα, μοναδικα και ανεπαναληπτα;
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Κοιτα που το καθε ζωο που τρωει φτυσιμο εξω μπαινει στο νετ και νιωθει σαν τοπ μοντελ με τους μαλακες.![]()
τωρα γινεσαι κακος χωρις λογο...θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Μωρη καριολα Rose, ποτε θα βρεθουμε να σου σφαλιαρωσω το αφρατο μουνι σου μεχρι να κοκκινισει σαν παπαρουνα και μετα να στο γαμισω αξεχαστα, μοναδικα και ανεπαναληπτα;
οσο ειναι ο Τσιπρας στην κυβερνηση θα τραβας μαλακια...αν ψηφιζες Ν.Δ κατι θα γινοτανε....εσυ φταις για ολα !
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Με το αφρατο σε θυμηθηκα!!!
Για λιγο κολλησα. Κοιταξα ξανα τα πμ και ξαναειδα τα τροφαντα σου μαγουλακια και ξαναγελασα.Επειδη εσυ εισαι μαλακας, δε σημαινει οτι εγω δεν ειμαι τοπ μοντελ!!!
![]()
![]()
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ωωωωωωωωω τι της ειπε για το σπιτι της...Για λιγο κολλησα. Κοιταξα ξανα τα πμ και ξαναειδα τα τροφαντα σου μαγουλακια και ξαναγελασα.![]()
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
ωωωωωωωωω τι της ειπε για το σπιτι της...
καλύτερα να μου βρυζε τον Σαμαρα
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αξεχαστα σου μεινανε, μαλλον την εχεις κανει λαστιχοΓια λιγο κολλησα. Κοιταξα ξανα τα πμ και ξαναειδα τα τροφαντα σου μαγουλακια και ξαναγελασα.![]()
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Αξεχαστα σου μεινανε, μαλλον την εχεις κανει λαστιχο![]()
Λέτε να φαντασιώνεται ότι σας πεοραπίζει;
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αξεχαστα σου μεινανε, μαλλον την εχεις κανει λαστιχο![]()
Αυριο θα ρθω να σε παρω με το αμαξι, θα παμε Πειραια να φαμε γαριδες και μετα στο Ιντερκοντινενταλ για να σε γαμισω.
Πλυσου, ξυρισου παντου και φορα μαυρο κιλοτακι με ζαρτιερες που με φτιαχνει.
Οταν τα βλεπω μου ερχονται στο μυαλο εικονες απο αγελαδες απο ροφους. Τιποτα σεξουαλικο δεν μου ερχεται.Αξεχαστα σου μεινανε, μαλλον την εχεις κανει λαστιχο![]()
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Οταν τα βλεπω μου ερχονται στο μυαλο εικονες απο αγελαδες απο ροφους. Τιποτα σεξουαλικο δεν μου ερχεται.![]()
Πείνα ίσως;
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μην ξεχασεις να με ενημερωσεις κ για το τι αμοιβη να ζητησω!!!Αυριο θα ρθω να σε παρω με το αμαξι, θα παμε Πειραια να φαμε γαριδες και μετα στο Ιντερκοντινενταλ για να σε γαμισω.
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Αυριο θα ρθω να σε παρω με το αμαξι, θα παμε Πειραια να φαμε γαριδες και μετα στο Ιντερκοντινενταλ για να σε γαμισω.
ααααα βλεπω εχουμε φραγκα για ξενοδοχειακι....την εφερε την αναπτυξη ο Αλεξηςςςςςςς !
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σεξουαλικη ;)Πείνα ίσως;
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Για να σου ερθει κατι σεξουαλικο, πρεπει κ να εισαι σεξουαλικος ;)Οταν τα βλεπω μου ερχονται στο μυαλο εικονες απο αγελαδες απο ροφους. Τιποτα σεξουαλικο δεν μου ερχεται.![]()
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μην ξεχασεις να με ενημερωσεις κ για το τι αμοιβη να ζητησω!!!
![]()
Θα αφησω το στιγμα μου επανω σου παλιοπουτανι! Θα σε γεμισω πιπιλιες και θα σου κανω τα κωλομαγουλα κοκκινα απ τις σφαλιαρες. Θα σε στειλω στο γκομενο γαμημενη και ψωλοχυμενη
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)