Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Εσυ θα της πεις οτι εχεις εναν γνωστο εξυπνο ομορφο πλουσιο και χαρισματικο...... Και οταν ψηθει θα της πεις οτι ο φιλος σου παντρευτικε και θα της γνωρισεις εμενα ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ρε ομορφουλης αν εισαι μια χαρα θα στον ρουφηξειΕσυ θα της πεις οτι εχεις εναν γνωστο εξυπνο ομορφο πλουσιο και χαρισματικο...... Και οταν ψηθει θα της πεις οτι ο φιλος σου παντρευτικε και θα της γνωρισεις εμενα![]()
Ειναι απο αυτες που κοιτανε μονο χαρακτηρα;ρε ομορφουλης αν εισαι μια χαρα θα στον ρουφηξει![]()
στανταρ.Παντρεμενη χωρισμενη με 2 παιδια ειναι λες να θελει να ξαναφτιαξει την ζωη της;Ειναι απο αυτες που κοιτανε μονο χαρακτηρα;![]()
Ακομα τη περημενω τη δικη σου φιλη με απο τα χριστουγενναα.βρωμοπαιδα![]()
Αν ειναι ομορφουλης ο πουτσος παιζει να παραβλεψει ολα τα υπολοιπα;στανταρ.Παντρεμενη χωρισμενη με 2 παιδια ειναι λες να θελει να ξαναφτιαξει την ζωη της;![]()
Σου έταξα φιλη; Τι με περασες τσατσα;Ακομα τη περημενω τη δικη σου φιλη με απο τα χριστουγενναα.![]()
![]()
ευκολαΑν ειναι ομορφουλης ο πουτσος παιζει να παραβλεψει ολα τα υπολοιπα;![]()
θα με χασεις απο αυριοΣου έταξα φιλη; Τι με περασες τσατσα;![]()
Μου εταξες. Δεν ειναι τσατσα οταν η φιλη σου θα το κανει εθελοντικα. Λεγετε φροντιζω για την ευημερια της φιλης μουΣου έταξα φιλη; Τι με περασες τσατσα;![]()
Πριν φυγεις να μου δωσεις το τηλεφωνο της π.π.οθα με χασεις απο αυριοελπιζω να στεναχωρηθεις λιγο
![]()
Πολύθα με χασεις απο αυριοελπιζω να στεναχωρηθεις λιγο
![]()
Οι φίλες μου ολες εχουν σκέση. και ευημερούν. Και όσες δεν έχουν θέλουν κανα καλό παιδί να κανουν κανα βρεφος και όχι να νταντευουν εσένα το βρεφοςΜου εταξες. Δεν ειναι τσατσα οταν η φιλη σου θα το κανει εθελοντικα. Λεγετε φροντιζω για την ευημερια της φιλης μου![]()
Παραμένουν ακόμα σε ικανή ηλικία προς τεκνοποίηση?Οι φίλες μου ολες εχουν σκέση. και ευημερούν. Και όσες δεν έχουν θέλουν κανα καλό παιδί να κανουν κανα βρεφος και όχι να νταντευουν εσένα το βρεφος![]()
καλα μια μαλακια ειπα στον σαουλ μην το καμουμε θεμα.. χαχαχαχαχαΠαραμένουν ακόμα σε ικανή ηλικία προς τεκνοποίηση?![]()
Πλάκα κάνω κι εγώ ;)καλα μια μαλακια ειπα στον σαουλ μην το καμουμε θεμα.. χαχαχαχαχα
Και δεν ειμαι εγω καλο παιδι; :oΟι φίλες μου ολες εχουν σκέση. και ευημερούν. Και όσες δεν έχουν θέλουν κανα καλό παιδί να κανουν κανα βρεφος και όχι να νταντευουν εσένα το βρεφος![]()