alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Δηλαδη?χασοδικη θα με χασετε παλιμονο η Ερι θα με γραψει
![]()
Δηλαδη?χασοδικη θα με χασετε παλιμονο η Ερι θα με γραψει
![]()
καηκα ρε Αλεξ πολλες ωρες εδω μεσα αρκετες μερεςΔηλαδη?
Μπορει η τυχη σου να ειναι εδω μεσα χαχαααχαχαχαχακαηκα ρε Αλεξ πολλες ωρες εδω μεσα αρκετες μερεςαποτοξινωση τωρα,βολτιτσα μπας και βρω και εγω την τυχη μου
![]()
γενικα μιλαω δεν μιλαω για γυναικαΜπορει η τυχη σου να ειναι εδω μεσα χαχαααχαχαχαχα
Εκει ειναι τα λιμερια μου...μην αμελεις φιλε και τις πορτες ειδικα τα ΣΚ ;) Ενημερωμενος βλεπω![]()
![]()
![]()
χαχαχα ωραιοςΕκει ειναι τα λιμερια μου...
+το οτι οι μεγαλυτερες κυριες ειναι η αδυναμια μου![]()
Λες να στησουμε επιχειρηση; Καμια φιλη μεγαλουτσικη δεν εχεις;χαχαχα ωραιος
εχω 2 παντρεμενες χωρισμενες χαρισμα σου ;) αν και η μια μαλλον βρηκε γαμια απο οτι εμαθα εχει μεινει η μια.Δικη σου αν την θεςΛες να στησουμε επιχειρηση; Καμια φιλη μεγαλουτσικη δεν εχεις;![]()
Τι παει να πει βρηκε, μπορει να της αρεσω εγω καλυτερα.εχω 2 παντρεμενες χωρισμενες χαρισμα σου ;) αν και η μια μαλλον βρηκε γαμια απο οτι εμαθα εχει μεινει η μια.Δικη σου αν την θες![]()
Τι παει να πει βρηκε, μπορει να της αρεσω εγω καλυτερα.
Ειναι ωραια γκομενακια με λεφτα αισθηματα;![]()
Αν εχουν ωραια βυζια και εμπειριες πολλες συγχωρουντε...οχι φτωχες ειναι
δεν τις εχω γαμησει αν και το θελουν διακαως η μια εχει κορμαρα αλλα μουφα φατσα και η αλλη ειναι κοντοπουτανο με βυζαρες.Αν εχουν ωραια βυζια και εμπειριες πολλες συγχωρουντε...![]()
Το κοντοπουτανο και η γαριδα;δεν τις εχω γαμησει αν και το θελουν διακαως η μια εχει κορμαρα αλλα μουφα φατσα και η αλλη ειναι κοντοπουτανο με βυζαρες.![]()
ημουν σιγουροςΕγω θελω το κοντοπουτανο,τεριαζει καλυτερα στον συναισθηματικο μου κοσμο
Παντα ηθελα να γνωρισω μια γυναικα π.π.οημουν σιγουρος![]()
σε χαρακτηρα παλιοκαριολες ειναι μην φανταστεις ουτε να μου τον ακουμπησουνΠαντα ηθελα να γνωρισω μια γυναικα π.π.ο
Εγω ειναι ανωμαλαρας νου αρεσουν οι καριολες. Hate fuck και τα μυαλα στα καγκελασε χαρακτηρα παλιοκαριολες ειναι μην φανταστεις ουτε να μου τον ακουμπησουν![]()
Εγω ειναι ανωμαλαρας νου αρεσουν οι καριολες. Hate fuck και τα μυαλα στα καγκελα![]()
![]()