blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Πολλά ακινητα?? Μεγαλη προικα??? Δεν τα εχουμε συζητησει ποτέ αυτα...![]()
![7327892-dollar-emoticon-smiley-face-emoticon.jpg](http://previews.123rf.com/images/yayayoy/yayayoy1007/yayayoy100700021/7327892-dollar-emoticon-smiley-face-emoticon.jpg)
Θα μου βρεις γαμπρο???Πολλά ακινητα?? Μεγαλη προικα??? Δεν τα εχουμε συζητησει ποτέ αυτα...![]()
Μήπως ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ σας προλαβαίνει να βγάλει και το δικό μου; Αν το πληρώσει μάλιστα δεν θα του κακιώσω.Ήδη κατεβλήθη!
[move]ΚΛΑΨ!!![/move]
Μήπως ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ σας προλαβαίνει να βγάλει και το δικό μου; Αν το πληρώσει μάλιστα δεν θα του κακιώσω.![]()
Εγω δουλεύω κύριε. Γυρνάω σε πελάτες με τη μηχανή, τους αφήνω τη λυπητερή τους .xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxax...
Αποσυνδέομαι όμως για να δουλέψω, επειδή εγώ δεν κυνηγώ προίκες ...
μικρε ζιγκολακο να πηγαινεις Ψυχικο για πουρα με χρημαΕγω παντα ηθελα να γινω ζιγκολο και να τρωω περιουσιες απο καλοστεκουμενα τζιλφακια...![]()
Γκασπαρ και διοσκουρους για μιλφακια με slk και q5? ;)μικρε ζιγκολακο να πηγαινεις Ψυχικο για πουρα με χρημα![]()
μην αμελεις φιλε και τις πορτες ειδικα τα ΣΚ ;) Ενημερωμενος βλεπωΓκασπαρ και διοσκουρους για μιλφακια με slk και q5? ;)
Χοντρο :oΘα μου βρεις γαμπρο???![]()
οταν θα σε στραποναρει κιολας θα δεις τι χοντρο που θα ειναι νπαρθενε χασοδικηΧοντρο :o
Καλημερα τύπε, Τριτη σημερα, ολα καλα??καλημερα.Γαμημενε προικοθηρα χασοδικη δεν σου αξιζει η ροουζ![]()
![]()
Δεν ειναι ρομαντικα πραγματα αυτα τύπεοταν θα σε στραποναρει κιολας θα δεις τι χοντρο που θα ειναι νπαρθενε χασοδικη![]()
![]()
;) απο αυριο το πρωι δουλεια και δειλα-δειλα θα κανω τα πρωτα μου βηματαΚαλημερα τύπε, Τριτη σημερα, ολα καλα??
Δεν ειναι ρομαντικα πραγματα αυτα τύπε![]()
Αντε μπραβο. Χαιρομαι που πηγαν καλα τα πραγματα.;) απο αυριο το πρωι δουλεια και δειλα-δειλα θα κανω τα πρωτα μου βηματα![]()
χασοδικη θα με χασετε παλιΑντε μπραβο. Χαιρομαι που πηγαν καλα τα πραγματα.