kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ολα τα ξερειςΕφορευτικη εννοει μαλλον![]()
ολα τα ξερειςΕφορευτικη εννοει μαλλον![]()
Πρώτη φορά το πρόσεξα σε οδηγίες!!!οχι δεν χρειαζεται
Δεν αργουν πολύ οι εκλογες αυτές ρε συ, 2-3 ωρες το πολύ.Θα πηξουν τα γατακια........Ξερουν τι ωρα θα ξεμπερδεψουν?????
Σιγα μην εισαι και φερυ μποτ............Κατι ενστασειs κατι απο δω κατι απο κει καλεs 12εγω επτα κλεινω εννια το πολυ θα παραδωσω ειμαι σουπερ φαστ![]()
Ποιες οδηγιες ρε καμαρι μου, δεν ειπαμε ό,τι θελεις θα με ρωτας???Πρώτη φορά το πρόσεξα σε οδηγίες!!!
Για πες πως θα το κανεις αυτο??εγω επτα κλεινω εννια το πολυ θα παραδωσω ειμαι σουπερ φαστ![]()
νεαρε μου αν εννοεις εφορευτικη εχουν ηδη επιλεγει και κληθει και δοθει τα ονοματα . Εκ των υστερων δεν σε παιρνουνσιγα μην παω νεαρα μου
Οι ενστασεις γραπτως.Σιγα μην εισαι και φερυ μποτ............Κατι ενστασειs κατι απο δω κατι απο κει καλεs 12
Εδω σε δημοτικεs με λιγοτερουs υποψηφιουs και φυγανε αργαΔεν αργουν πολύ οι εκλογες αυτές ρε συ, 2-3 ωρες το πολύ.
Προδήλως φοβαται μην τον τσιμπησουν το πρωι λογω ελλειψης εφορευτικης.νεαρε μου αν εννοεις εφορευτικη εχουν ηδη επιλεγει και κληθει και δοθει τα ονοματα . Εκ των υστερων δεν σε παιρνουν![]()
ε ναι φυσικαΓια πες πως θα το κανεις αυτο??
Θα ανοιξεις ολους τους φακελους μαζι??
Τοτε ειχε δημοτικες-περιφερειακες μαζι.Εδω σε δημοτικεs με λιγοτερουs υποψηφιουs και φυγανε αργα
Ναι αγαπη μου!!!Ποιες οδηγιες ρε καμαρι μου, δεν ειπαμε ό,τι θελεις θα με ρωτας???
εσυ προσεξε μην δεις καμια νεαρα ωραια και σαλιωσεις το φακελο....Τι γραμματόσημα κολλάμε στον φάκελο ξερει κανείς;![]()
Δεν εκανε σεμινάρια ο συλλογος? Εδώ μεχρι και οδηγιες για το πώς θα στηθει χωροταξικα το τμημα δινουν.Ναι αγαπη μου!!!
Δεν ειχα σκοπο να το κανω, καπου το διαβασα ή στο υλικο ή σε φυλλαδιο του συλλογου κ μου κανε εντυπωση!!
Εννοείται. Τους ανοίγεις ολους, κανεις τα ψηφοδέλτια μια στοιβα και ξεκινάς να αριθμείς, να μονογραφεις και να δινεις στην εφορευτικη να στοιβαζει ανα κομμα.Για πες πως θα το κανεις αυτο??
Θα ανοιξεις ολους τους φακελους μαζι??
?????νεαρε μου αν εννοεις εφορευτικη εχουν ηδη επιλεγει και κληθει και δοθει τα ονοματα . Εκ των υστερων δεν σε παιρνουν![]()
Εκανε, αλλα εκεινη τη μερα ειχα αλλο θεμα..... και σου ελεγα οτι προβλεπω να μην τελειωνω ουτε μεχρι τις εκλογες....Δεν εκανε σεμινάρια ο συλλογος? Εδώ μεχρι και οδηγιες για το πώς θα στηθει χωροταξικα το τμημα δινουν.