Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
η καλπη ειναι διαφανης το πρωι την βλεπουν ολοι και συμφωνα με την εκλογικη νομοθεσια που διασφαλιζουν ο δικαστικος αντιπροσωπος και η εφορευτικη επιτροπη   , συμφωνουν οτι ειναι κενη και την κλειδωνουν. Το βουλοκερι το βαζεις που ;; (μην μου πειτε στον κωλο μου ..χαχαχχαχαχ) πανω στο πλαστικο; και τι; δεν θα ανοιξει η καλπη αν το βαλεις; χαχααχαχαχχααχαχ θα πεθανω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
η καλπη ειναι διαφανης το πρωη την βλεπουν ολη και συμφωνα με την εκλογικη νομοθεσια που διασφαλιζουν ο δικαστικος αντιπροσωπος και η εφορευτικη επιτροπη   , συμφωνουν οτι ειναι κενη και την κλειδωνουν. Το βουλοκερι το βαζεις που ;; (μην μου πειτε στον κωλο μου ..χαχαχχαχαχ) πανω στο πλαστικο; και τι; δεν θα ανοιξει η καλπη αν το βαλεις; χαχααχαχαχχααχαχ θα πεθανω
Κάποια πραγματα είναι "παραδοση"...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Αρα θα στειλεις και sms...Γρηγορα για να γινει εκλογικη εκτιμηση στα καναλια!!!!
Ευελπιστω πως ναι!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
Ασε που το χα κ αγχος γτ μας το ενεργοποιησαν κ μας ειπαν οτι λογικα δε θα χρειαστει φορτιση, παντως εχεις κ φορτιστη μαζι!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
η καλπη ειναι διαφανης το πρωι την βλεπουν ολοι και συμφωνα με την εκλογικη νομοθεσια που διασφαλιζουν ο δικαστικος αντιπροσωπος και η εφορευτικη επιτροπη   , συμφωνουν οτι ειναι κενη και την κλειδωνουν. Το βουλοκερι το βαζεις που ;; (μην μου πειτε στον κωλο μου ..χαχαχχαχαχ) πανω στο πλαστικο; και τι; δεν θα ανοιξει η καλπη αν το βαλεις; χαχααχαχαχχααχαχ θα πεθανω
χαχαχαχα πεστα μωρή λέω και γω δεν μπορεί να είμαι τόσο στοκος  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ωραιες ειναι οι εκλογες βγαζω φωτογραφια και τα ακυρα γραφουν διαφορα χαχααχαχχα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Λιώνεις το βουλοκερι και το ριχνεις πανω στο σπαγκο που εχεις δεσει την καλπη και το σφραγιζεις. Επομενως, αν ανοιξει θα εχει χαλασει η σφραγιδα.....
Καταλοιπα ...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
Ρε δεν διαφωνούμε καπου.
το βουλοκερι υποδηλώνει οτι δεν εχει ξεκλειδωθει αν εχει κοπεί η σφραγίδα η το σκοινί σημαίνει παραβιάστηκε αυτά στο ξύλινο κουτί καλά ως εδώ ; Πάμε τωρα στο διάφανο ακριβώς τα ίδια λουκέτα βουλοκερια κλπ κλπ η διαφάνεια τι σχέση εχει με τον προορισμό του βουλοκεριου που αφορά και ΜΟΝΟ την παραβίαση ; :2funny:  :uglystupid:  :headbang:  :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:sunglasses:

Συνημμένα

• 1342163323_print_09.jpg
    1342163323_print_09.jpg
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 17

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λιώνεις το βουλοκερι και το ριχνεις πανω στο σπαγκο που εχεις δεσει την καλπη και το σφραγιζεις. Επομενως, αν ανοιξει θα εχει χαλασει η σφραγιδα.....
Καταλοιπα ...
αφου δεν κολαει στο πλαστικο μωρε τραβιεται και με τα βιβλια που βαζεις πανω τι να λεμε τωρα οτι διασφαλιζεται ετσι η νοθεια θα τρελαθουμε; ασε που λερωνεις την καλπη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Η πλακα είναι ότι προβλεπεται να πατησεις και την σφραγιδα πανω στο βουλοκερι.
Αν το κανεις, την κατεστρεψες την σφραγιδα  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επίσης δεν βαζεις σπαγκο ενα ασπρο σαν γαζα βαζεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αφου δεν κολαει στο πλαστικο μωρε τραβιεται και με τα βιβλια που βαζεις πανω τι να λεμε τωρα οτι διασφαλιζεται ετσι η νοθεια θα τρελαθουμε; ασε που λερωνεις την καλπη
Τους σφραγισες τους φακέλους? Ή κατά τη διαρκεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom