erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αλλη μαλακια αυτη..Η πλακα είναι ότι προβλεπεται να πατησεις και την σφραγιδα πανω στο βουλοκερι.
Αν το κανεις, την κατεστρεψες την σφραγιδα![]()
![]()
![]()
αλλη μαλακια αυτη..Η πλακα είναι ότι προβλεπεται να πατησεις και την σφραγιδα πανω στο βουλοκερι.
![]()
![]()
Σε καμία περίπτωση, υπερβολικό είναι!!!αφου δεν κολαει στο πλαστικο μωρε τραβιεται και με τα βιβλια που βαζεις πανω τι να λεμε τωρα οτι διασφαλιζεται ετσι η νοθεια θα τρελαθουμε; ασε που λερωνεις την καλπη
Ναι, αυτό. Εν τω μεταξυ αν εριχνες πολύ βουλοκερι, καιγοταν.επίσης δεν βαζεις σπαγκο ενα ασπρο σαν γαζα βαζεις
Λεει να τη βρέξεις πρωτα για να μη χαλασειΗ πλακα είναι ότι προβλεπεται να πατησεις και την σφραγιδα πανω στο βουλοκερι.
![]()
![]()
φυσικα και οχι. ενα ενα τους σφραγιζω μπροστα στον πελατη φρεσκοοοο. Τωρα θυμηθηκα εν παπουκο στις ευρωεκλογες ηρθε με το παλιο το βιβλιαρακι μου λεει σφραγισε το μου για ενθυμιοΤους σφραγισες τους φακέλους? Ή κατά τη διαρκεια?
στο πρωκτικό πάντως εγω θα βάλω ραβδωτόΣε καμία περίπτωση, υπερβολικό είναι!!!
Στο πρακτικο 2 εβαλες ενωτικες??
τι ενωτικες;Σε καμία περίπτωση, υπερβολικό είναι!!!
Με dots!!!!!στο πρωκτικό πάντως εγω θα βάλω ραβδωτό![]()
Tι είναι οι ενωτικες?Σε καμία περίπτωση, υπερβολικό είναι!!!
στο πρωκτικό πάντως εγω θα βάλω ραβδωτό![]()
"εκλογικο αντιπροσωπο"? Κομματος δηλαδή?εγω τρεμω μην με παρουν εκλογικο αντιπροσωπο και εσεις καυλωνετε με τα βουλοκερια?
σφραγιδες αναμεσα στις σελιδεςτι ενωτικες;![]()
Θα πηξουν τα γατακια........Ξερουν τι ωρα θα ξεμπερδεψουν?????στο πρωκτικό πάντως εγω θα βάλω ραβδωτό![]()
ποτε θα σε παρουν αυριο; περιεργα μας τα λες γερονταεγω τρεμω μην με παρουν εκλογικο αντιπροσωπο και εσεις καυλωνετε με τα βουλοκερια?
οχι δεν χρειαζεταισφραγιδες αναμεσα στις σελιδες
Όχι βρε πουλακι μου, με τι ασχολείσαισφραγιδες αναμεσα στις σελιδες
εγω επτα κλεινω εννια το πολυ θα παραδωσω ειμαι σουπερ φαστΘα πηξουν τα γατακια........Ξερουν τι ωρα θα ξεμπερδεψουν?????
Εφορευτικη εννοει μαλλονποτε θα σε παρουν αυριο; περιεργα μας τα λες γεροντα![]()
σιγα μην παω νεαρα μουποτε θα σε παρουν αυριο; περιεργα μας τα λες γεροντα![]()