Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
να μου στειλεις μιαΈλα ντ.τόσες φωτογραφίσεις στη βογκ
Σορυ, δεν εβγαζα νοημα.Για τον μπραμπ μιλάω αναφερομενη σε εσένα
να μου στειλεις μια![]()
αμα θες σου στελνω αυτη που μου εστειλε με μαγιω ο toma...αλλα ενταξει μην παει και σε ολο το bou...πρεπει να εξασφαλισουμε πανω απο ολα τα προσωπικα δεδομενα και την ιδιωτικοτητα του καθενος....
εχω και ενα videaki me striptizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε τα σαπιαΘα σου στειλλω Δύο γιατί δεν χωράω σε μία
Εννοει μαλλον μια φωτο από τη μεση και πανω και άλλη μια από τη μεση και κατω.ασε τα σαπια![]()
Θα σου στειλλω Δύο γιατί δεν χωράω σε μία
Συνολικα σε ποσεs σελιδεs ???Θα σου στειλλω Δύο γιατί δεν χωράω σε μία
να στειλεις μια με βραδυνη ενδυμασια εξοδου και μια με μαγιω χωρις προσωποΡωτα και τον τομα με φορτηγό γερανό ήρθε να με πάρει
Ρωτα και τον τομα με φορτηγό γερανό ήρθε να με πάρει
κανονικα....Ρολο οπωs το κωλ.....χαρτι υγειαs....Τωρα εβαλα κινγκ σαιζ.....Κανε sendΛάιφ όσες βγεί.Δεν έχεις χαρτί στο φαξ;
κανονικα....Ρολο οπωs το κωλ.....χαρτι υγειαs....Τωρα εβαλα κινγκ σαιζ.....Κανε send
Μεχρι την Κυριακη θα κατεβει ολο τ αρχειο
Ε όχι και δέκα, είναι υπερβολή...σκεψου να ειχε και στητους βυζους σαν της ροζυ που ζυγιζουνε απο 10 κιλα ο καθενας....ουτε μεχρι την αλλη κυριακη δεν θα ερχοτανε το αρχειο....βοηθαει λιγο το πεσμενο βυζι![]()
Την Κυριακη θ αλλαξω χωρα βρε κουτο.....Θα παω πρωι πρωι να ψηφισω Αντωνη και μετα θα την κοπανησωΝα στο στειλλω σίγουρα; Μήπως την Κυριακή σου έρθουν πολλά απότομα;