tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.006
- Πόντοι
- 606
εγω ημανε σ ενα χαι..Ρωτα και τον τομα με φορτηγό γερανό ήρθε να με πάρει
εγω ημανε σ ενα χαι..Ρωτα και τον τομα με φορτηγό γερανό ήρθε να με πάρει
στειλε την φωτο πρωταΘα πάω να κοιμηθώ.αν εμφανιστεί ο Μποκα πείτε Του ότι με έπεισε να τον συγχωρήσω ο Νίκ
Να την zip αρει πρωταστειλε την φωτο πρωτα
χαχαχαΝα την zip αρει πρωτα
Όχι εδώ είμαι...ο χασοδικης πηγε για υπνο;
ενταξει μου εκανε εντυπωση δεν ειδα ποστ σου πουθεναΌχι εδώ είμαι...
Oλοι πρεπει να παμε.........Την Δευτερα θαχουμε κρεμαλεs η γελια η και τα δυο μαζιο χασοδικης πηγε για υπνο;
και τα 2.Εγω εχω αλλα ντραβαλα μεχρι τοτε δεν προλαβαινω να αγχωθω για αυτοOλοι πρεπει να παμε.........Την Δευτερα θαχουμε κρεμαλεs η γελια η και τα δυο μαζι
Δεν βρηκα κατι να σχολιασωενταξει μου εκανε εντυπωση δεν ειδα ποστ σου πουθενα
ουτε τσιπρα ουτε εκλογες;Δεν βρηκα κατι να σχολιασω
Απο Δευτερα η Ερη θαναι εξουσια ...Αλι σ αυτουs που την ορεγονταικαι τα 2.Εγω εχω αλλα ντραβαλα μεχρι τοτε δεν προλαβαινω να αγχωθω για αυτο
Η Ερη δεν ελεγε ότι δεν θα ψηφισει τιποτα?Απο Δευτερα η Ερη θαναι εξουσια ...Αλι σ αυτουs που την ορεγονται
Ολοι οι Τσυριζεοι το ιδιο λενε......Τουs υποστηριζουν αλλα δεν τουs ψηφιζουνΗ Ερη δεν ελεγε ότι δεν θα ψηφισει τιποτα?
χεχε δεν πειραζει θα επιμεινωΑπο Δευτερα η Ερη θαναι εξουσια ...Αλι σ αυτουs που την ορεγονται
Θα σου κανει αυταρχικο βρε......χεχε δεν πειραζει θα επιμεινω
Θα σου κανει αυταρχικο βρε......
τι να σε πω εγω παντως δεν θα ψηφισω . Παντως πανε να δεις αν εχει καμμια δικαστικη αντιπροσωπο η γραμματεα καβλε
Εγώ θα ψηφίσω Τσίριζα και με τα δύο χέρια. Ίσως και τα πόδια
Εγω εβαλα σαρικι ........Δεν ξερειs τι μαs περιμενει ;)φυγατε ρε?εγω τωρα εβγαλα το τσεμπερι