Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
φιλε δεν έπρεπε να χωρίσω τον λιλα για πάρτη της τελικά ήταν λάθος έπαιξε μαζί μου με τα αισθήματα μου . Δεν ειναι εδώ κι η Ρόζυ να με χώσει στα βυζα της να βρω παρηγοριά  :tooth:
Δυσκολο να μπει αποψε, πνίγεται στη δουλεια  :(

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
φιλε δεν έπρεπε να χωρίσω τον λιλα για πάρτη της τελικά ήταν λάθος έπαιξε μαζί μου με τα αισθήματα μου . Δεν ειναι εδώ κι η Ρόζυ να με χώσει στα βυζα της να βρω παρηγοριά  :tooth:
Ησουνα δλδ  ο  πασατεμποs τηs για να περνα η ωρα ???? :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Δυσκολο να μπει αποψε, πνίγεται στη δουλεια  :(

δεν θελει κοπο αλεξ.....κολπο θελει...οι περισσοτεροι νεοι πνιγονται σε μια σταγονα νερο....

δες με τωρα...τα οικονομικα μου πανε πιο καλα απο ποτε...ειμαι οσο χαλαρος γινεται...και δουλευω max 3-4 ωρες την μερα....

οταν σκοτωνομουνα τα οικονομικα πηγαινανε σκατα και ειχα και περισσοτερο αγχος...

αν εχεις υπομονη και σκεφτεσαι δεν ειναι θεμα ωρων....κολπακι θελει να απλοποιεις τα πραγματα οσο γινεται περισσοτερο και να κοιτας απο μια μεγαλυτερη οπτικη γωνια το ολο συνολο....δεν χρειαζεται να τα περιπλεκουμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν θελει κοπο αλεξ.....κολπο θελει...οι περισσοτεροι νεοι πνιγονται σε μια σταγονα νερο....

δες με τωρα...τα οικονομικα μου πανε πιο καλα απο ποτε...ειμαι οσο χαλαρος γινεται...και δουλευω max 3-4 ωρες την μερα....

οταν σκοτωνομουνα τα οικονομικα πηγαινανε σκατα και ειχα και περισσοτερο αγχος...

αν εχεις υπομονη και σκεφτεσαι δεν ειναι θεμα ωρων....κολπακι θελει να απλοποιεις τα πραγματα οσο γινεται περισσοτερο και να κοιτας απο μια μεγαλυτερη οπτικη γωνια το ολο συνολο....δεν χρειαζεται να τα περιπλεκουμε...
Φανταζομαι ότι αυτό ισχυει και γενικοτερα, όχι μονο στα επαγγελματικα.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Φαινεται απο μακρυα......Ηδη στραγγιξε τον Μπραμπ και τον πεταξε σαν την τριχα απ το ζυμαρι  :grin:
εγω νομιζω οτι ψαχνει τον αντρα τον σωστο,τον αντρα το αλανι.Ο Μπραμπ ειχε θεματα :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606

ντραγκς πουλας μποι?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ντραγκς πουλας μποι?

κολποοοοοοοοοοο θελει τρελε !

για να μην νομιζεις οτι αποφευγω και την ερωτηση σου ...η απαντηση ειναι όχι.

Ανεξαρτητα του τι κανει ο καθενας μας .... τα φραγκα δεν θελουνε κοπο....ετσι το μονο που καταφερνεις ειναι να αγχωνεσαι παραπανω και να μην αποδιδεις τα μεγιστα...

Θελει γαληνη , ηρεμια , απλοικοτητα και λιγη τυχη ....τιποτα αλλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κολποοοοοοοοοοο θελει τρελε !

για να μην νομιζεις οτι αποφευγω και την ερωτηση σου ...η απαντηση ειναι όχι.

Ανεξαρτητα του τι κανει ο καθενας μας .... τα φραγκα δεν θελουνε κοπο....ετσι το μονο που καταφερνεις ειναι να αγχωνεσαι παραπανω και να μην αποδιδεις τα μεγιστα...

Θελει γαληνη , ηρεμια , απλοικοτητα και λιγη τυχη ....τιποτα αλλο
Επαγγελματιας τζογαδόρος?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ό μπραμπ που είναι;

Stories