erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Κάτι για καβλί λεει ο μπραμπ και τα βαθια όμορφα πρασινωπά μάτια μου αρχισαν να βλέπουν κίτρινα αστεράκιαπαρεξηγηθηκες?
Κάτι για καβλί λεει ο μπραμπ και τα βαθια όμορφα πρασινωπά μάτια μου αρχισαν να βλέπουν κίτρινα αστεράκιαπαρεξηγηθηκες?
Σοφόν το σαφές, κυρία μου!Το λογικό και εγω εχουμε μαλωσει
είναι που δεν μου έχει πάρει κάποιο ξεκωλάκι τα μυαλά και τα λεφτά ακόμα!Μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες δείχνετε να συνετίζεσθε. Αυτό είναι αλήθεια.
Κάτι για καβλί λεει ο μπραμπ και τα βαθια όμορφα πρασινωπά μάτια μου αρχισαν να βλέπουν κίτρινα αστεράκια
Τον οποίο κ. alpula πρέπει συνεχώς να περιμαζεύουμε από τα άλλα νήματα, δεξιά και αριστερά.
Πολύ απείθαρχο παιδί!
βασικά εδω μέσα είμαι σίγουρος οτι αφοδεύουν για τα μάτα σας κοινώς χεστήκανε και συγγνώμη κι ολας,άλλα είναι αυτα που θα τους ενδιαφέρουν!Κάτι για καβλί λεει ο μπραμπ και τα βαθια όμορφα πρασινωπά μάτια μου αρχισαν να βλέπουν κίτρινα αστεράκια
Συμπτώματα στέρησης;;;
τα μάτια μου?Ναι ειναι κάτι που βρίσκω τρομερά σέξι πάνω τουστο νικ του
Συμπτώματα, τελεία.
παίζει μετα το άγριο ρόδο να είμαι ο μικροτερος εδω μεσα!Ναι ειναι κάτι που βρίσκω τρομερά σέξι πάνω τουστο νικ του
βασικά εδω μέσα είμαι σίγουρος οτι αφοδεύουν για τα μάτα σας κοινώς χεστήκανε και συγγνώμη κι ολας,άλλα είναι αυτα που θα τους ενδιαφέρουν!
αν εχεις βλεμμα παολας χορευεις ζειμπεκικο σαν την σιακαλη και παιρνεις πιπες σαν γηγενης ρουμανα θα σε προτιμησωΚάτι για καβλί λεει ο μπραμπ και τα βαθια όμορφα πρασινωπά μάτια μου αρχισαν να βλέπουν κίτρινα αστεράκια
παίζει μετα το άγριο ρόδο να είμαι ο μικροτερος εδω μεσα!
αν εχεις βλεμμα παολας χορευεις ζειμπεκικο σαν την σιακαλη και παιρνεις πιπες σαν γηγενης ρουμανα θα σε προτιμησω
αν εχεις βλεμμα παολας χορευεις ζειμπεκικο σαν την σιακαλη και παιρνεις πιπες σαν γηγενης ρουμανα θα σε προτιμησω
απο κάπου θάρχιζε ..κάποτε θα φτάσει και στο πήδημαΑρχίσατε μαθήματα για τα σημεία στίξης, κυρία;
παίζει μετα το άγριο ρόδο να είμαι ο μικροτερος εδω μεσα!
α ήρθε και ο μαλάκαςαπο κάπου θάρχιζε ..κάποτε θα φτάσει και στο πήδημα
ξεπετουά ....τελείωςΕίμαι σικ, αλλά ενδόμυχα τσουλάκι
α ήρθε και ομαλάκας