rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
πολύ καλησπέρα σας
Α.. όχι, θα διαφωνήσω. Ακόμα κι όσοι με θέλησαν για το κορμί μου, χάθηκαν στα μάτια μου - "στο τέλος της μέρας".(για εσένα θα βάζω και σημεία στιξης ενίοτε)
και εσυ το ίδιο!εξαιρετικοτατη!
Καλησπέρα, δάσκαλε.πολύ καλησπέρα σας
μαν αργησες οποιος γαμησε γαμησε
μαν αργησες οποιος γαμησε γαμησε
μαθητευόμενος είμαιΚαλησπέρα, δάσκαλε.
μαθητευόμενος είμαι
καταλήξαμε στην ερμηνεία του αριθμού 14 ?
Καλησπέρες.Καταλήξαμε!
Ο καραγκιοζάκος μας είναι μικροτσούτσουνος [ μόλις 1,4 cm ].
μου την έπεσαν δυο μπούληδες και ένας μη μπουλης.και οι τρεις πηραν τα αρχιδια του μπραμπ. ο ένας μπουλης μου θύμησε λοπεζ. Προτίμησα να ενθουσιαστώ με τους φιλους
μου την έπεσαν δυο μπούληδες και ένας μη μπουλης.και οι τρεις πηραν τα αρχιδια του μπραμπ. ο ένας μπουλης μου θύμησε λοπεζ. Προτίμησα να ενθουσιαστώ με τους φιλους
βρεθηκαν τρεις θαυμαστες για σενα την ιδια μερα και μαλιστα σε ενα απογευμα μεσα...μου την έπεσαν δυο μπούληδες και ένας μη μπουλης.και οι τρεις πηραν τα αρχιδια του μπραμπ. ο ένας μπουλης μου θύμησε λοπεζ. Προτίμησα να ενθουσιαστώ με τους φιλους
βρεθηκαν τρεις θαυμαστες για σενα την ιδια μερα και μαλιστα σε ενα απογευμα μεσα...
μηπως βγηκες γυμνη εξω αλλιως δεν εξηγειταιΠηξαμε στους αγαπούληδες
ποτε δεν κυκλοφορω σαν παρταλι, σε παρακαλω..μηπως βγηκες γυμνη εξω αλλιως δεν εξηγειται
ετσι ετσι ;)ποτε δεν κυκλοφορω σαν παρταλι, σε παρακαλω..
Πηξαμε στους αγαπούληδες
Παλι φασαρια κανειs????Αποδεξου την μοιρα σου εν πασει περιπτωσειΠου είναι ο μπλιζ;Θέλω να διαμαρτυρηθΩ