brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.840
- Πόντοι
- 2.606
δεν ξέρετε να διαβάζετε λέω εγω Ο μπραμπ που ειναι; απο τότε που τον απέλυσα τριγυρνάει με την μια και την αλλη σουρλουλου
δεν ξέρετε να διαβάζετε λέω εγω Ο μπραμπ που ειναι; απο τότε που τον απέλυσα τριγυρνάει με την μια και την αλλη σουρλουλου
και με τα 2 κάντο!!
Απελύθη τελικώς;;;
Γλύτωσε ο άνθρωπος.
Γλεντήστε κ. brabus67 με όποια θέλετε πλέον!!!
και με τα 2 κάντο!!
με νοσταλγησες μωρη ? θα την ετσακισω εγω την νοσταλγια σου.. ;)Μα καλά τον υποστηρίζεις; δεν τον βλέπεις που μου βγάζει γλώσσα;
Είπε ο εγγονόπουλος μωρη; θα λιποθυμήσωμε νοσταλγησες μωρη ? θα την ετσακισω εγω την νοσταλγια σου.. ;)
εγγονοπουλοςbrabus67
:o :o :oΌλο το νήμα είναι στο πλευρά αυτού του εξαίρετου κυρίου και εικονοθέτου μας.
Μόνο ο ΜΑΚΗΣ14 υποστηρίζει εσάς...
Είπε ο εγγονόπουλος μωρη; θα λιποθυμήσω
:o :o :o
πλάκα κάνετε??
δεν διέκρινα κάποια υποστηριξη!
Για μένα λές καλε και παραθέτεις τον απλουλα;Τώρα που το λέτε...
Τελικά είναι ολομόναχη αλλά δεν το ξέρει ακόμη;
Αφού μ΄ αυτόν μιλούσα.Για μένα λές καλε και παραθέτεις τον απλουλα;
παρεξηγηθηκες?Για μένα λές καλε και παραθέτεις τον απλουλα;
αν ειναι να το κανεις καντο με στυλ λυγισε τα γονατακια σου χασε την ισορροπια απο τις 10ποντες γοβες σου και προσγειωσου λιποθυμη στο καβλι μουΕίπε ο εγγονόπουλος μωρη; θα λιποθυμήσω
ναι αλλα δεν σας λείπει η παρουσία μου εδω...Τον οποίο κ. alpula πρέπει συνεχώς να περιμαζεύουμε από τα άλλα νήματα, δεξιά και αριστερά.
Πολύ απείθαρχο παιδί!
Αφού μ΄ αυτόν μιλούσα.
Λογικό δεν ήταν να του απαντήσω;
Μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες δείχνετε να συνετίζεσθε. Αυτό είναι αλήθεια.ναι αλλα δεν σας λείπει η παρουσία μου εδω...
κάπου μπαίνει κάποια κόμμα και δεν το εχω καταλαβει?Το λογικό και εγω εχουμε μαλωσει