Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
φιλε μου στειλε το τηλεφωνο της μολις τωρα την πηρα και το σηκωσε ο αντισθενης  :tooth:
Πως νομίζεις ότι έφτασε τα 25 χιλιάδες ποστ εδώ μέσα ?  ;)
Είναι κομμάτι του συστήματος φίλε.
Κλώνος του Λίλα με τις  πλάτες του Αντισθένη.

Λέω μόνο αλήθειες  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
Πως νομίζεις ότι έφτασε τα 25 χιλιάδες ποστ εδώ μέσα ?  ;)
Είναι κομμάτι του συστήματος φίλε.
Κλώνος του Λίλα με τις  πλάτες του Αντισθένη.

Λέω μόνο αλήθειες  :grin:
για αυτο η πουτανα μου μιλαει τοσο καιρο μονο για γκωλικον ερωτα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ανοίγω διάλογο μόνο με αυτούς που ανοίγουν διάλογο από την μεριά τους  ;)
Αυτες οι απαντήσεις ειναι για την συζυγο αν σε ρωτήσει τι κάνεις στο μπουρδελα. Για την ερώτηση που έκανα εγώ έχεις απάντηση; ;)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
για αυτο η πουτανα μου μιλαει τοσο καιρο μονο για γκωλικον ερωτα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Δεν υπάρχουν γκόμενες στο μπου φίλε.
Μερικοί πούστηδες υπάρχουν που βρίσκουν ενδιαφέρον να ανταλάσουν ποστ με καμία πεντακοσάρια καβλιάρηδες και να ονειρευονται πως καμία ψωλή θα καταλήξει και στον κώλο τους.  :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γυναίκες στο σάιτ υπάρχουν, οκ δε τις λες και "λαχεία" το 90% απ αυτές αλλά το ίδιο μήπως δεν ισχύει και για τα αντρικά νικ εδώ?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αυτες οι απαντήσεις ειναι για την συζυγο αν σε ρωτήσει τι κάνεις στο μπουρδελα. Για την ερώτηση που έκανα εγώ έχεις απάντηση; ;)
Που ζεις ρε γαμώτο ?
Αν με ρωτήσει η σύζυγος ..... θα με κάνει ντα.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Πραγματικά νομίζεις ότι κρύβομαι για να μην δει η γυναίκα μου ότι συνομιλώ με το nick erinal στο μπου ?  :2funny:

Για διατύπωσε καθαρά την ερώτηση και θα απαντήσω.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γυναίκες στο σάιτ υπάρχουν, οκ δε τις λες και "λαχεία" το 90% απ αυτές αλλά το ίδιο μήπως δεν ισχύει και για τα αντρικά νικ εδώ?
Έχεις δει καμία ?
Εγώ πάντως φάτσα έχω δει τον Δημητράκη , τον Λίλα , τον Ιππότη,τον Picker και τον ΤΑΚΜΑΝ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
Μερικοί πούστηδες υπάρχουν που βρίσκουν ενδιαφέρον να ανταλάσουν ποστ με καμία πεντακοσάρια καβλιάρηδες και να ονειρευονται πως καμία ψωλή θα καταλήξει και στον κώλο τους.  :jerking:
με κοροιδεψε νιωθω προδομενος θα ζητησω νομικη βοηθεια απο τους ειδικους του θρεντ και επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα αφου θεωρω οτι επεσα θυμα πλανης και εξαπατησης κατα συρροη και εξακολουθηση με ενδεχομενο δολο .καλα μου ελεγαν μερικοι αλλα δεν τους ακουγα οτι υπαρχουν σπειρες στο ιντερνετ που λυμαινονται αντρικες ψωλες παραπλανωντας αθωα θυματα  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Που ζεις ρε γαμώτο ?
Αν με ρωτήσει η σύζυγος ..... θα με κάνει ντα.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Πραγματικά νομίζεις ότι κρύβομαι για να μην δει η γυναίκα μου ότι συνομιλώ με το nick erinal στο μπου ?  :2funny:

Για διατύπωσε καθαρά την ερώτηση και θα απαντήσω.
Δεν χρειάζεται, κατάλαβα.  :grin: ;)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται, κατάλαβα.  :grin: ;)
Βλέπεις γιατί είπα ότι κάνω διάλογο μόνο με αυτούς που κάνουν διάλογο?
Γιατί δεν κανείς διάλογο.
Κουτσουλας δεξιά και αριστερά σαν την κότα μόνο ......

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε συ Μέντιε σ αυτό ειδικά το νήμα τι ψάχνεις να βρεις? Γωνία στο δεκάρικο?
Ένα νήμα "πλάκας" και τρολαρίσματος είναι μεταξύ συμπαθούντων ( ελπίζω ) μεταξύ τους νικ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ένα νήμα "πλάκας" και τρολαρίσματος είναι συμπαθούντων ( ελπίζω ) μεταξύ τους νικ.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ένα νήμα "πλάκας" και τρολαρίσματος είναι μεταξύ συμπαθούντων ( ελπίζω ) μεταξύ τους νικ.
Απλά σας εξηγώ ότι οι γυναίκες στο μπου είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες.
Ένας μύθος που κάνει καλό στην τοπική οικονομία  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βλέπεις γιατί είπα ότι κάνω διάλογο μόνο με αυτούς που κάνουν διάλογο?
Γιατί δεν κανείς διάλογο.
Κουτσουλας δεξιά και αριστερά σαν την κότα μόνο ......

Κοίτα ρε μπαρμπα, εσύ θεωρείς ότι η γυναίκα σου αποδέχεται να μπαίνεις στο μπουρδέλα και το θεωρεί φυσιολογικό και εσύ που είσαι μάγκας και αλάνι επιβάλλεις το θέλω σου. Οπότε ή η σύζυγος ειναι παρτάλι, ή σε έχει γραμμένο  ή δεν έχει ηθικές αναστολές. Και στις τρεις περιπτώσεις καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο γάμος είναι σάπιος. Και έρχεσαι εσύ ένας με σάπιο γάμο να μας κάνεις κριτική. Εγώ μπάρμπα δεν λογοδοτώ σε σύζυγο και χαβαλεδιάζω όπου γουστάρω ιντερνετικώς και για λόγους που δεν σε αφορούν. Τα ήθελες και τα άκουσες και αμαρτία ουκ έχω.. ;)

Υ.Γ αν πάλι όλο αυτό έγινε για να δεις αν είμαι κοριτσάκι, κλασσική αντίδραση πολλών τόσα χρόνια εδώ, είσαι ακόμα πιο τραγικός  :tooth: Αυτά και μάζεψε την μαγκιά σου γιατί δεν την αμολάς στα σωστά μέρη  :birdman:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656

τυπε ο λεγκολας θα τους φαει ολη την πελατεια και θα τους αφησει μπουκαλα   :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656

γιατι ρε τυπε,τι εχουν οι αντρες του μπου;  :S

Συνημμένα

• toothless.png
    toothless.png
    92,5 KB · Εμφανίσεις: 11

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
Έχεις δει καμία ?
Εγώ πάντως φάτσα έχω δει τον Δημητράκη , τον Λίλα , τον Ιππότη,τον Picker και τον ΤΑΚΜΑΝ.

τυπε σε λιγο θα μας πεις οτι ο λιλας κι ο ιπποτης ειναι πουστηδες  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom