Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Απλά σας εξηγώ ότι οι γυναίκες στο μπου είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες.
Ένας μύθος που κάνει καλό στην τοπική οικονομία  ;)
Γιατί νομίζεις πως χρειάζεται να εξηγήσεις κάτι σε μέλη με μακροχόνια παραουσία εδώ μέσα κάτι?
Μας θεωρείς αδαείς?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
αμα ειναι να τσακωθειτε εδω μεσα να την κανω για τ ο θρεντ απολαυστικο χεσιμο  :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Κοίτα ρε μπαρμπα, εσύ θεωρείς ότι η γυναίκα σου αποδέχεται να μπαίνεις στο μπουρδέλα και το θεωρεί φυσιολογικό και εσύ που είσαι μάγκας και αλάνι επιβάλλεις το θέλω σου. Οπότε ή η σύζυγος ειναι παρτάλι, ή σε έχει γραμμένο  ή δεν έχει ηθικές αναστολές. Και στις τρεις περιπτώσεις καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο γάμος είναι σάπιος. Και έρχεσαι εσύ ένας με σάπιο γάμο να μας κάνεις κριτική. Εγώ μπάρμπα δεν λογοδοτώ σε σύζυγο και χαβαλεδιάζω όπου γουστάρω ιντερνετικώς και για λόγους που δεν σε αφορούν. Τα ήθελες και τα άκουσες και αμαρτία ουκ έχω.. ;)

Υ.Γ αν πάλι όλο αυτό έγινε για να δεις αν είμαι κοριτσάκι, κλασσική αντίδραση πολλών τόσα χρόνια εδώ, είσαι ακόμα πιο τραγικός  :tooth: Αυτά και μάζεψε την μαγκιά σου γιατί δεν την αμολάς στα σωστά μέρη  :birdman:
Το ότι μπορεί να μου έχει απλά εμπιστοσύνη βρε ηλίθιο δεν σου πέρασε από το μυαλό ?
Που μου έβγαλες και διάγνωση εξ αποστάσεως ότι είναι ο γάμος μου σάπιος που να σου σαπίσει το μυαλό ......
Εδώ μέσα δεν υπάρχει ΜΙΑ κριτική μου, ΈΝΑ σχόλιο μου για πουτάνα, τίποτα ! Ψάξε και αν βρεις ΕΝΑ πες μου. Κατάλαβες σούργελο ?
Ξέρεις γιατί? Γιατί δεν πάω με πουτάνες και δεν έχω τι να γράψω. Η γυναίκα μου το ξέρει αυτό βλημα. Γιατί απλούστατα με ξέρει.

Τις κριτικές εξ αποστάσεως για τους γάμους ανθρώπων που δεν ξέρεις βάλτες εκεί που ξέρεις  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Που μου έβγαλες και διάγνωση εξ αποστάσεως ότι είναι ο γάμος μου σάπιος που να σου σαπίσει το μυαλό ......
Επομένως  μην βγάζεις και συ συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις για τις ζωές των άλλων  ;) Οταν έρχεσαι σε ένα θρέντ που δεν ενοχλεί κανέναν και κάνουν χαβαλέ φιλαράκια και όσοι θέλουν για να περνά η ώρα, και κάνεις τον μαγκάκο πετώντας υπονοούμενα και ειρωνίες, αλλά δεν είσαι έτοιμος να αποδεχτείς και την κριτική των άλλων, και τον διάλογο με το ίδιο ύφος, τότε καλό θα ήταν να μην μπαίνεις. Αυτά και καλή χώνεψη  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τον Λίλα με περούκα ?  :grin:
Πες ρε φίλε ....
Σου είπα γυναίκες στο σάιτ υπάρχουν. Από εμφάνιση κάποιες είναι "μπάζα", κάποιες μέτριες, κάποιες - πολύ λιγότερες φυσικά - παραπάνω από καλές. Το ίδιο και σαν προσωπικότητες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σου είπα, γυναίκες στο σάιτ υπάρχουν. Από εμφάνιση κάποιες είναι "μπάζα", κάποιες μέτριες, κάποιες - πολύ λιγότερες φυσικά - παραπάνω από καλές. Το ίδιο και σαν προσωπικότητες.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Επομένως  μην βγάζεις και συ συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις για τις ζωές των άλλων  ;) Οταν έρχεσαι σε ένα θρέντ που δεν ενοχλεί κανέναν και κάνουν χαβαλέ φιλαράκια και όσοι θέλουν για να περνά η ώρα, και κάνεις τον μαγκάκο πετώντας υπονοούμενα και ειρωνίες, αλλά δεν είσαι έτοιμος να αποδεχτείς και την κριτική των άλλων, και τον διάλογο με το ίδιο ύφος, τότε καλό θα ήταν να μην μπαίνεις. Αυτά και καλή χώνεψη  ;)
Άντε χάσου ρε που θα μου πεις για το  ύφος που απαντάω που έπιασες στο στόμα σου το αν έχει η γυναίκα μου ηθικές αναστολές ή αν είναι παρτάλι.
Εγώ έκανα πλάκα με το nick erinal και εσύ μίλησες για τον γάμο μου και την γυναίκα που με χαρακτηρισμούς απαράδεκτους.

Τελικά μπορεί να είσαι γυναίκα ....  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε σεις τι γίνεται με την τροποποίηση και τη διαγραφή μυνήματος?
Πάω να αλλάξω κάτι και μου τα βγάζει σαν παράθεση ή διπλά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Άντε χάσου ρε που θα μου πεις για το  ύφος που απαντάω που έπιασες στο στόμα σου το αν έχει η γυναίκα μου ηθικές αναστολές ή αν είναι παρτάλι.
Εγώ έκανα πλάκα με το nick erinal και εσύ μίλησες για τον γάμο μου και την γυναίκα που με χαρακτηρισμούς απαράδεκτους.

Τελικά μπορεί να είσαι γυναίκα ....  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
  :grin: Καλά καλά..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories