Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
Όλες οι ιστορίες που μας παραθέτετε, καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα.
Ερώτημα: Τι άλλο να κάνουμε εδώ μέσα για να σας βοηθήσουμε να συνουσιασθείτε, κύριε;
τωρα εχω ριξει τα στανταρ  μου γαμαω και δυσμορφικες  :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
Αναρχοάπλυτη είναι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά. Θέλω την ησυχία μου
μωρο μου τρυπα να χεις κι εγω θα μπω δεν ειμαι σε θεση να εχω πολλες απαιτησεις πλεον  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μωρο μου τρυπα να χεις κι εγω θα μπω δεν ειμαι σε θεση να εχω πολλες απαιτησεις πλεον  :tooth:
  Τρύπες θα βρείς πολλές, Δόξα τον Δία γέμισε ο κόσμος. Αν έχεις και λεφτά αγαπητέ πιστεύω ακράδαντα και βρεις και εκλεκτά κομμάτια κρέατος να αναλώσεις τον χρόνο σου  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
  Τρύπες θα βρείς πολλές, Δόξα τον Δία γέμισε ο κόσμος. Αν έχεις και λεφτά αγαπητέ πιστεύω ακράδαντα και βρεις και εκλεκτά κομμάτια κρέατος να αναλώσεις τον χρόνο σου  :grin:
με τα 14 σεντς (798 εκ συριζαικα ευρω)που εχω δεν μπορω να μπω ουτε σε ζωσμενο απ την μποχα υπογειο στο μεταξουργειο  :uglystupid:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
Με αποκαλεί πόρνη. Αν μπει η έριναλ και το δει αυτό τον βλέπω άστεγο στο βερολίνο με σακούλα που κρύβει μέσα το μπουκάλι ποτό  :grin:
αν αυτη η πουτανα  η κουκλα δεν εσκαγε απ το φουσκωμα θα σου λεγα εγω αν θα πεφτα στην αναγκη σου  :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
με τα 14 σεντς (798 εκ συριζαικα ευρω)που εχω δεν μπορω να μπω ουτε σε ζωσμενο απ την μποχα υπογειο στο μεταξουργειο  :uglystupid:

Γίνε κομμουνιστής, θα γαμάς αβέρτα μουνάκια τριχωτά συντρόφισσες η μπορεί να πέσεις σε κάποια συριζαία που έμαθε το ξυράφι θέλοντας να κάνει πολιτική καριέρα ραχήλ. Πάντως το γαμήσι και το ποτό δεν θα σου λείψουν

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606

Γίνε κομμουνιστής, θα γαμάς αβέρτα μουνάκια τριχωτά συντρόφισσες η μπορεί να πέσεις σε κάποια συριζαία που έμαθε το ξυράφι θέλοντας να κάνει πολιτική καριέρα ραχήλ. Πάντως το γαμήσι και το ποτό δεν θα σου λείψουν
αλλαξαν τα βιντεακια κατω κατω μην μας πεις δεν το προσεξες  :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Με αποκαλεί πόρνη. Αν μπει η έριναλ και το δει αυτό τον βλέπω άστεγο στο βερολίνο με σακούλα που κρύβει μέσα το μπουκάλι ποτό  :grin:

Αν μπει η κα. Έριναλ δε θα προλάβει να πάει στο Βερολίνο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom