Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ναι. Ειχα καιρο να γαμησω. Της εκανα δωρο ζιλετ και μπικ αφρο.Εσένα;
Ναι. Ειχα καιρο να γαμησω. Της εκανα δωρο ζιλετ και μπικ αφρο.Εσένα;
Εμένα ή την έρι;που ειδες οτι ειμαι επιλεκτικος εδω θα γαμησω εσενα![]()
τωρα εχω ριξει τα στανταρ μου γαμαω και δυσμορφικεςΌλες οι ιστορίες που μας παραθέτετε, καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα.
Ερώτημα: Τι άλλο να κάνουμε εδώ μέσα για να σας βοηθήσουμε να συνουσιασθείτε, κύριε;
Σαούλ είσαι απο τα άτομα που θα έκανα ευχαρίστως παρέαΝαι. Ειχα καιρο να γαμησω. Της εκανα δωρο ζιλετ και μπικ αφρο.
εσενα με την αλλη δεν παω ειναι κομμουνι ;)Εμένα ή την έρι;![]()
Η αλήθεια είναι ότι είμαστε βαρετοίμπα ξαναφευγω.....βαριεμαι
πορνη με κατι τετοια προσεγγιζεις τα θυματα σουΣαούλ είσαι απο τα άτομα που θα έκανα ευχαρίστως παρέαΈχεις χιούμορ
Αναρχοάπλυτη είναι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά. Θέλω την ησυχία μουεσενα με την αλλη δεν παω ειναι κομμουνι ;)
μωρο μου τρυπα να χεις κι εγω θα μπω δεν ειμαι σε θεση να εχω πολλες απαιτησεις πλεονΑναρχοάπλυτη είναι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Εγώ δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά. Θέλω την ησυχία μου
Τρύπες θα βρείς πολλές, Δόξα τον Δία γέμισε ο κόσμος. Αν έχεις και λεφτά αγαπητέ πιστεύω ακράδαντα και βρεις και εκλεκτά κομμάτια κρέατος να αναλώσεις τον χρόνο σουμωρο μου τρυπα να χεις κι εγω θα μπω δεν ειμαι σε θεση να εχω πολλες απαιτησεις πλεον![]()
Με αποκαλεί πόρνη. Αν μπει η έριναλ και το δει αυτό τον βλέπω άστεγο στο βερολίνο με σακούλα που κρύβει μέσα το μπουκάλι ποτό
με τα 14 σεντς (798 εκ συριζαικα ευρω)που εχω δεν μπορω να μπω ουτε σε ζωσμενο απ την μποχα υπογειο στο μεταξουργειοΤρύπες θα βρείς πολλές, Δόξα τον Δία γέμισε ο κόσμος. Αν έχεις και λεφτά αγαπητέ πιστεύω ακράδαντα και βρεις και εκλεκτά κομμάτια κρέατος να αναλώσεις τον χρόνο σου![]()
αν αυτη η πουτανα η κουκλα δεν εσκαγε απ το φουσκωμα θα σου λεγα εγω αν θα πεφτα στην αναγκη σουΜε αποκαλεί πόρνη. Αν μπει η έριναλ και το δει αυτό τον βλέπω άστεγο στο βερολίνο με σακούλα που κρύβει μέσα το μπουκάλι ποτό![]()
με τα 14 σεντς (798 εκ συριζαικα ευρω)που εχω δεν μπορω να μπω ουτε σε ζωσμενο απ την μποχα υπογειο στο μεταξουργειο![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω το σου βρίσκει η έριναλαν αυτη η πουτανα η κουκλα δεν εσκαγε απ το φουσκωμα θα σου λεγα εγω αν θα πεφτα στην αναγκη σου![]()
αλλαξαν τα βιντεακια κατω κατω μην μας πεις δεν το προσεξες
Γίνε κομμουνιστής, θα γαμάς αβέρτα μουνάκια τριχωτά συντρόφισσες η μπορεί να πέσεις σε κάποια συριζαία που έμαθε το ξυράφι θέλοντας να κάνει πολιτική καριέρα ραχήλ. Πάντως το γαμήσι και το ποτό δεν θα σου λείψουν
Μα δεν κανω πλακα, μιλαω για πραγματικα γεγωνοταΣαούλ είσαι απο τα άτομα που θα έκανα ευχαρίστως παρέαΈχεις χιού
μορ
Με αποκαλεί πόρνη. Αν μπει η έριναλ και το δει αυτό τον βλέπω άστεγο στο βερολίνο με σακούλα που κρύβει μέσα το μπουκάλι ποτό![]()
αλλαξαν τα βιντεακια κατω κατω μην μας πεις δεν το προσεξες![]()