Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
νταξει φτανει το καταλαβαμε θα ξερασω πρωι πρωι  :tooth:
 Η τρίχα είναι τοποθετημένη στο σώμα για να το προστατεύει και για λόγους υγείας. Πως κάνεις έτσι; Μπας και εσύ είσαι απο εκείνους τους ντιγκινταγκες που τρέχουν στα σολάριουμ και κάνουν αποτριχώσεις; :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
 Η τρίχα είναι τοποθετημένη στο σώμα για να το προστατεύει και για λόγους υγείας. Πως κάνεις έτσι; Μπας και εσύ είσαι απο εκείνους τους ντιγκινταγκες που τρέχουν στα σολάριουμ και κάνουν αποτριχώσεις; :think:
τους αντρες προστατευει οχι εσενα τραβα κανε ολικη αποτριχωση αλλιως θα ρθω με φλογοβολο να στις καψω

Επισκέπτης
Τελικα το ερωτημα του τιτλου του νηματος  απαντηθηκε  η παμε για μετα τις εκλογες?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
 Σας παρακαλώ κύριε με ξέρατε και απο χθες;  :grin:
ελα να μου παρεις μια τσιμπουκα να γνωριστουμε  :birdman: και μην ρωτησεις αν ειναι ετσι ο δικος μου  :birdman:
tumblr_n011gaQ4ww1tq7ctgo1_400.gif

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
Σας εχει τυχει ποτε γυναικα με μουστακι;
ειχα γνωρισει μια σε ενα μπαρ στην επαρχια πιωμενος αλλαξαμε τηλεφωνα και μετα απο δυο μηνες που τα λεγαμε στην αδεια της του αυγουστου της λεω ελα αθηνα να κατσουμε σπιτι μου σκ.εμενα στον πεμπτο κ χτυπαει το κουδουνι κατω και ανοιγω επανω την πορτα του σπιτιου μου να την περιμενω,δεν βλεπω ομως το ασανσερ να κινειται ,ακουω ντακ ντουκ ντακ ντουκ μετα απο λιγο, εσερνε  ο στοκος την βαλιτσα  στις σκαλες,μολις την εβλεπω πρωι τρωω την πρωτη ηττα μολις μετα την ειδα και γυμνη τρωω και την δευτερη ακατασχετη τριχοφυια ,προφασιστηκα περιοδο και την εστειλα απο κι που ηρθε  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ειχα γνωρισει μια σε ενα μπαρ στην επαρχια πιωμενος αλλαξαμε τηλεφωνα και μετα απο δυο μηνες που τα λεγαμε στην αδεια της του αυγουστου της λεω ελα αθηνα να κατσουμε σπιτι μου σκ.εμενα στον πεμπτο κ χτυπαει το κουδουνι κατω και ανοιγω επανω την πορτα του σπιτιου μου να την περιμενω,δεν βλεπω ομως το ασανσερ να κινειται ,ακουω ντακ ντουκ ντακ ντουκ μετα απο λιγο, εσερνε  ο στοκος την βαλιτσα  στις σκαλες,μολις την εβλεπω πρωι τρωω την πρωτη ηττα μολις μετα την ειδα και γυμνη τρωω και την δευτερη ακατασχετη τριχοφυια ,προφασιστηκα περιοδο και την εστειλα απο κι που ηρθε  :2funny:

Έχεις γαμήσει ότι έβρισκες μπροστά σου πιωμένος και είσαι και επιλεκτικός  :jerking:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Όλες οι ιστορίες που μας παραθέτετε, καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα.
Ερώτημα: Τι άλλο να κάνουμε εδώ μέσα για να σας βοηθήσουμε να συνουσιασθείτε, κύριε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom