Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οι ανθρωποι προχωρούν Ερη. Δεν μενουν στα ιδια...
Εγω ειμαι σταθερος ανθρωπος και εμμενω στις αξιες μου. πχ πηδιεμαι με τον μπραμπ, αλλα ο μπραμπ δεν ξερει οτι τον παιρνω και απο τον νικ (ο νικ το ξερει). βριζομαι με τον μποκα αλλα σαν μου φερνει παστακια εγω ειμαι σουζα. κρυφοπινω με τον λαιφ αλλα βγαινω με τον ερειζερ, ειμαι ο αντισθενης αλλα ολοι νομιζουν οτι ειμαι κλωνος του τζι ελ και παει λεγοντας  :2funny:

Επισκέπτης
Αλεξ τωρα που τα βρηκατε με την θειτσα, ριξτεις κανα πουτσο να χαλαρωσει γιατι τωρα τελευταια εχει γινει πολυ στριγκλα.  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αλεξ τωρα που τα βρηκατε με την θειτσα, ριξτεις κανα πουτσο να χαλαρωσει γιατι τωρα τελευταια εχει γινει πολυ στριγκλα.  :2funny:
η στριγκλα που εγινε αρνακι.. μποκα με την μεγαλη ποθτσα :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Οτι γουσταρει η αγια ψυχουλα σου μανα μου συμφωνα με τον χαρακτηρα σου, αυτα που βλεπεις και αυτα που πιστευεις.
δεν πιστεύω τίποτα και κανένα άρα να πάω για δουλειά εκέινη τη μέρα και να τους γράψω στα παπαρια μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αλεξ η ροζυ ειδα δεν διοριστηκε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν πιστεύω τίποτα και κανένα άρα να πάω για δουλειά εκέινη τη μέρα και να τους γράψω στα παπαρια μου
τι να σε πω εγω παντως δεν θα ψηφισω . Παντως πανε να δεις αν εχει καμμια δικαστικη αντιπροσωπο η γραμματεα καβλε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom