brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.052
- Πόντοι
- 2.606
ο αντισθενης ειναι φαν του θρεντΣβηστηκαν ολα?? :o
ο αντισθενης ειναι φαν του θρεντΣβηστηκαν ολα?? :o
Πολυ θα το θελες, αλλα δε θα δοκιμασεις ;)μπορεί, γιατί τη φωνάζω Ρόζυ
δίκιο έχεις, μέχρι χθες είχα το νούμερο 143117 αλλά τώρα βλέπω το 143209Πολυ θα το θελες, αλλα δε θα δοκιμασεις ;)
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ?δίκιο έχεις, μέχρι χθες είχα το νούμερο 143117 αλλά τώρα βλέπω το 143209
ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΜΗ ΓΡΆΦΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
καταντιαΣβηστηκαν ολα?? :o
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ?
μόνο εγώ είμαι νέος οι άλλοι είναι πάνω από 20Καλησπερα στα νιατα του σαιτ.
μποκα δωσε μια πιπα στην ροουζ να της περασει ο λαιμοςΚαλησπερα στα νιατα του σαιτ.
θελουν να τις λυπηθουμε μηπως και τις γαμησουμε μποκαΟποιος ειναι αρρωστος να παει στον γιατρο, δεν χρειαζεται να μαθαινει πρωτα ολο το νετ οτι ειναι αρρωστος, ουτε δεκαχρονα δεν τα κανουν αυτα.
και όποιος πάει σε πάρτυ να μην ρωταει τι θα παει λες και παει πρωτη φορα σε παρτυ και ενω εχει ξαναρωτησει και εχει παει παστακια. Ουτε δεκάχρονα δεν τα κάμουν αυταΟποιος ειναι αρρωστος να παει στον γιατρο, δεν χρειαζεται να μαθαινει πρωτα ολο το νετ οτι ειναι αρρωστος, ουτε δεκαχρονα δεν τα κανουν αυτα.
Και οποιος αναφέρει οτι λεμε οτι ειμαστε αρρωστες για να μας γαμησει καποιος απο λυπη να μην τα λέει αυτά γιατι ούτε δεκάχρονα δεν τα κάνουν αυταθελουν να τις λυπηθουμε μηπως και τις γαμησουμε μποκα
Τύπε γενικως οι παοκτζηδες βλεπω εχετε τα νευρα σας τελευταια, μηπως θα ριξεις καμια αποχωρηση όπως ο Παναγίας?Οποιος ειναι αρρωστος να παει στον γιατρο, δεν χρειαζεται να μαθαινει πρωτα ολο το νετ οτι ειναι αρρωστος, ουτε δεκαχρονα δεν τα κανουν αυτα.
Μπα ;σε κάνουν και παρέα;υποτιμας τις γνωριμιες μου σε 5 λεπτα απο κεινη την ωρα θα ηξερα και ποσα τετραγωνικα ειναι το σπιτι σου και τι χρωμα το χεις βαψει
Γιαννη μου το μαντίλι σουerinelo μου εχει περισσεψει λιγο psolon απο χθες σε ενδεχομενο που εχεις ακομα πονοκεφαλο
ελα μωρο μου εδω ησουν δεν σε προσεξαΚαι οποιος αναφέρει οτι λεμε οτι ειμαστε αρρωστες για να μας γαμησει καποιος απο λυπη να μην τα λέει αυτά γιατι ούτε δεκάχρονα δεν τα κάνουν αυτα
χαχα με περιμενες στην γωνια μωρη ρουφιανα θα σε στειλω παστακια να γινειςκαι όποιος πάει σε πάρτυ να μην ρωταει τι θα παει λες και παει πρωτη φορα σε παρτυ και ενω εχει ξαναρωτησει και εχει παει παστακια. Ουτε δεκάχρονα δεν τα κάμουν αυτα
Αχ βρε πουλι μου και συΦουλ σκοπια
Η αληθεια είναι ότι η περιπετεια της υγειας σου με εκανε να μαλακωσω λιγο ;)Και οποιος αναφέρει οτι λεμε οτι ειμαστε αρρωστες για να μας γαμησει καποιος απο λυπη να μην τα λέει αυτά γιατι ούτε δεκάχρονα δεν τα κάνουν αυτα