erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Θα σε τριψω τα παστακια στην μουρη μικρε αυδάδη νεε, δεν κολώνω εγω ειμαι παοκιχαχα με περιμενες στην γωνια μωρη ρουφιανα θα σε στειλω παστακια να γινειςγκαυλααα!
Θα σε τριψω τα παστακια στην μουρη μικρε αυδάδη νεε, δεν κολώνω εγω ειμαι παοκιχαχα με περιμενες στην γωνια μωρη ρουφιανα θα σε στειλω παστακια να γινειςγκαυλααα!
Γεια σου αλεκο μπεσαλη. ;)Τύπε γενικως οι παοκτζηδες βλεπω εχετε τα νευρα σας τελευταια, μηπως θα ριξεις καμια αποχωρηση όπως ο Παναγίας?
Πόσες μαλακίες θα δεχθούν ακόμα τα σαγηνευτικα πρασινα υπεροχά μου ματιαΗ αληθεια είναι ότι η περιπετεια της υγειας σου με εκανε να μαλακωσω λιγο ;)
δεν με κανουν αλλα θα με κανουν οταν μαθουν οτι εχω 769 εκατομμυρια δραχμες περιουσιαΜπα ;σε κάνουν και παρέα;
Καλα εισαι αδελφε?Γεια σου αλεκο μπεσαλη. ;)
Κι όμως αληθεια είναι (σε συνδυασμο με το γλυκουλικο αβαταρ).Πόσες μαλακίες θα δεχθούν ακόμα τα σαγηνευτικα πρασινα υπεροχά μου ματια
Εισαι η μεγαλη του καψουρα ερη.Πόσες μαλακίες θα δεχθούν ακόμα τα σαγηνευτικα πρασινα υπεροχά μου ματια
Καλα Φιλε.Καλα εισαι αδελφε?
Πού να ηξερε ο πελατης ότι η υποθεση του αποκαλείται "γαμωφακελος" στο μπου κομσσς παραπονιοσουν πως δεν σε χαιρέτησα, χιλια συγνωμη ημουν απασχολημενη με ενα γαμωφακελο ενοχικο
μπραμπ αστα αυτα σε εμένα Έλληνα κροίσε με επτα γραμματαδεν με κανουν αλλα θα με κανουν οταν μαθουν οτι εχω 769 εκατομμυρια δραχμες περιουσια
14 σεντς αντιστοιχια σε λεφτα συριζα
γιατι κολωνω πιστευεις; το πρωι μου επιασε κουβεντα πολιτικη ο ταξιτζης και το μετανοιωσε χααχαχαχΠού να ηξερε ο πελατης ότι η υποθεση του αποκαλείται "γαμωφακελος" στο μπου κομ
γκαυλώστηνγιατι κολωνω πιστευεις; το πρωι μου επιασε κουβεντα πολιτικη ο ταξιτζης και το μετανοιωσε χααχαχαχ
η δικη σου μεγαλη καψουρα να μην γινω και ολα καλαΕισαι η μεγαλη του καψουρα ερη.
αλεξ σε επεισε η ερη οτι ζωη του πελατη κρεμεται απ τα χερια της ?Πού να ηξερε ο πελατης ότι η υποθεση του αποκαλείται "γαμωφακελος" στο μπου κομ
Νικ στο τελος μου εκανε τον καλο σαν τον αλεξ και να εισσαι καλα κοπελα μου και οτι επιθυμεις κοπελα μου και νερο και αλατι καταλαβες; σουπιεςγκαυλώστην
Οι ανθρωποι προχωρούν Ερη. Δεν μενουν στα ιδια...Νικ στο τελος μου εκανε τον καλο σαν τον αλεξ και να εισσαι καλα κοπελα μου και οτι επιθυμεις κοπελα μου και νερο και αλατι καταλαβες; σουπιες
δεν ειμαι γιατρος μαναμαλεξ σε επεισε η ερη οτι ζωη του πελατη κρεμεται απ τα χερια της ?
Νικ στο τελος μου εκανε τον καλο σαν τον αλεξ και να εισσαι καλα κοπελα μου και οτι επιθυμεις κοπελα μου και νερο και αλατι καταλαβες; σουπιες
Ποτέ δεν αμφισβητησα τη νομικη της καταρτιση...αλεξ σε επεισε η ερη οτι ζωη του πελατη κρεμεται απ τα χερια της ?