erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
gossip is the most powerful force in the universeΠολλά ακούγονται αλλά πολύ λιγότερα γίνονται.
gossip is the most powerful force in the universeΠολλά ακούγονται αλλά πολύ λιγότερα γίνονται.
με λαμπάδα θα σου κάψω το περουκινιφημες λενε σου ειπαν οτι η καλυτερη αποτριχωση ειναι με κερι και συ πηρες λαμπαδα και τις καψαλιζες![]()
![]()
![]()
![]()
Θα το βάλω το google translator αυτό. Ελπίζω να μη με βρίζεις.gossip is the most powerful force in the universe
Δεν βριζω ποτε πριν το φαγητοΘα το βάλω το google translator αυτό. Ελπίζω να μη με βρίζεις.
Τι θα φας?Δεν βριζω ποτε πριν το φαγητο![]()
σουποσουπαΤι θα φας?
Απ ότι βλέπω ο διαιτολόγος σου έχει συστήσει πολλά και μικρά γεύματα.Δεν βριζω ποτε πριν το φαγητο![]()
ο χρονος αντιδρασης μου στο πιτ λειν τυφλων ραντεβου ειναι μικροτερος και απο τον γιουσειν μπολτ αν εισαι μπαζο δεν θα προλαβεις ουτε να την αναψειςμε λαμπάδα θα σου κάψω το περουκινι![]()
Ο γριπολόγος μου συνέστησε να βλεπω το βρίσιμο σαν αντιβίωσηΑπ ότι βλέπω ο διαιτολόγος σου έχει συστήσει πολλά και μικρά γεύματα.
ο χρονος αντιδρασης μου στο πιτ λειν τυφλων ραντεβου ειναι μικροτερος και απο τον γιουσειν μπολτ αν εισαι μπαζο δεν θα προλαβεις ουτε να την αναψεις![]()
κορδελιο καμαρα μπορω να το κανω σε 48 δευτερα να ξερεις αν εμφανιστεις και γυμνη συν της αλλης στην πορταμε αυτο το πλευρο κοιμησου![]()
Να πας σε άλλο γιατρό, χρόνιες παθήσεις δεν περνάνε μ αντιβιοτικά.Ο γριπολόγος μου συνέστησε να βλεπω το βρίσιμο σαν αντιβίωση![]()
Ναι θα σου δωσω διεύθυνση κορδελιο και πήγαινε να με περιμενεις. παρτο και βιντεο ειναι ημέρες που το γελιο μας ειναι αναγκαίοκορδελιο καμαρα μπορω να το κανω σε 48 δευτερα να ξερεις αν εμφανιστεις και γυμνη συν της αλλης στην πορτα![]()
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΑπ ότι βλέπω ο διαιτολόγος σου έχει συστήσει πολλά και μικρά γεύματα.
ΞαναπςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΝα πας σε άλλο γιατρό, χρόνιες παθήσεις δεν περνάνε μ αντιβιοτικά.
μην κρινεις εξ ιδίωνΝα πας σε άλλο γιατρό, χρόνιες παθήσεις δεν περνάνε μ αντιβιοτικά.
Ερη πριν καμια ωρα εγινε η κληρωση των δικαστικων αντιπροσωπων.μην κρινεις εξ ιδίων![]()
Δεν κρίνω, διαπιστώνω. Περαστικά στην υγεία σου.μην κρινεις εξ ιδίων![]()
α θεσσαλονικηςΕρη πριν καμια ωρα εγινε η κληρωση των δικαστικων αντιπροσωπων.
Πού θα πας?