erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
στο καλο χαουζΔεν κρίνω, διαπιστώνω. Περαστικά στην υγεία σου.
Πάω για καφέ. Καλή συνέχεια σ όλες-όλους.
στο καλο χαουζΔεν κρίνω, διαπιστώνω. Περαστικά στην υγεία σου.
Πάω για καφέ. Καλή συνέχεια σ όλες-όλους.
Αντε καλη δυναμη.α θεσσαλονικης
θενκςΑντε καλη δυναμη.
υποτιμας τις γνωριμιες μου σε 5 λεπτα απο κεινη την ωρα θα ηξερα και ποσα τετραγωνικα ειναι το σπιτι σου και τι χρωμα το χεις βαψειΝαι θα σου δωσω διεύθυνση κορδελιο και πήγαινε να με περιμενεις. παρτο και βιντεο ειναι ημέρες που το γελιο μας ειναι αναγκαίο
που σαι συ βρε;για πρωτη φορα στην ζωη μου εβγαλα καλους στα χερια αλλα οχι απο το χειρογλυκανο ως συνηθως
τσομπανη αμα τα θαψες τα κερματα σου στο μαντρι μην περιμενεις οτι με την κοπρια απο τις κατσικες θα σου γινουν πεντακοσαευραπου σαι συ βρε;
Τι πεντακοσόευρα ρε, χρυσες λίρες θα γινουν του ειπανετσομπανη αμα τα θαψες τα κερματα σου στο μαντρι μην περιμενεις οτι με την κοπρια απο τις κατσικες θα σου γινουν πεντακοσαυρα
ΤΙ καλη κοπελα εισαι εσυ καλε....Τ πεντακοσόευρα ρε, χρυσες λίρες θα γινουν του ειπανε
Βλεπω αλλαγες στο σαιτ.ΤΙ καλη κοπελα εισαι εσυ καλε....
που να ξερω εγω φιλε;δεν παρακολουθω το σαιτ,ετοιμαζομαι να αποχωρησω ....καταλαβαινεις......Βλεπω αλλαγες στο σαιτ.
Δεν υπαρχει πια 'νεος" αλλά "κανονικος χρηστης"
Και μπηκε και η επιλογή "approve" στα ποσταρισματα μας διπλα στην τροποποιηση.
Να υποθεσω σημαινει ότι αν πατησεις το approve δεν αλλαζει πια το ποσταρισμα?
Και τι νοημα εχει αυτό?
Όταν με το καλο αποχωρησεις, θα παραδώσεις καπου το μοντεριλίκι?που να ξερω εγω φιλε;δεν παρακολουθω το σαιτ,ετοιμαζομαι να αποχωρησω ....καταλαβαινεις......
ολα τα βλεπω μπλε σημερα.....πηρα ενα χαπι θελω να γαμησω ολες τις κοπελες του μπου
η πρωτη σκεψη που περασε απ το μυαλο του τσομπανη εισαι σε σενα αλεξΌταν με το καλο αποχωρησεις, θα παραδώσεις καπου το μοντεριλίκι?
Σκέφτεται καποιον καλυτερο?η πρωτη σκεψη που περασε απ το μυαλο του τσομπανη εισαι συ αλεξ
εσενα μονο αντμιν σου αρμοζειΣκέφτεται καποιον καλυτερο?
οχι θα το παρω σπιτι οπως ο αλλος ο υπουργος ο παπαρας ηθελε να παρει μαζι τα χαλια και τους πινακεςΌταν με το καλο αποχωρησεις, θα παραδώσεις καπου το μοντεριλίκι?
εσυ παντως δεν εισαι ο πρωτος δεξιος που θα φας χυλοπιττα
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
χαχαχαχαχαχα ...
Ξαναπςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
του ταιριαζει μοντ σε γκειφρεντλυ και γυναικεια θεματαεσενα μονο αντμιν σου αρμοζει