erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ολοι εδω δεν έχουν σχέση με πληθωρικές, οι γκομενες τους ειναι μοντελα, εχουν μεγαλο πουλι και τεραστια τσεπηΣωστά, καμία σχέση δεν έχω με πληθωρικές.
ολοι εδω δεν έχουν σχέση με πληθωρικές, οι γκομενες τους ειναι μοντελα, εχουν μεγαλο πουλι και τεραστια τσεπηΣωστά, καμία σχέση δεν έχω με πληθωρικές.
Μπα εγώ έχω μικρή και τρύπια τσέπη.ολοι εδω δεν έχουν σχέση με πληθωρικές, οι γκομενες τους ειναι μοντελα, εχουν μεγαλο πουλι και τεραστια τσεπη
Εγώ ναι.Για πληθωρικες προσωπικότητες δεν μιλούσαμε?
Μπα εγώ έχω μικρή και τρύπια τσέπη.
χαχαχαχαχχαχα μονο ο γιαννης καψωνις εχει καμμια 300 δις καταλαβαίνεις για τι μεγαθηρια μιλαμεΚαλησπέρα!
Τελικά μάθαμε πόσα δις μεταφέρθηκαν από τα μέλη του μπου έξω λόγω Τσίπρα.
Έχει γούστο να ψάχνουμε αργότερα την Λίστα Μπου (κατά το Λαγκάρντ...)!!
δεν εχεις πληθωρικη προσωπικοτητα σαν και μενανε γιαυτο
συνήλθες?χαχαχαχαχχαχα μονο ο γιαννης καψωνις εχει καμμια 300 δις καταλαβαίνεις για τι μεγαθηρια μιλαμε
Μεγάλη πούτσα μόνο, καρδιά έχω μόνο σε μπρελόκ.ναι αλλα έχεις μεγαλη καρδιααααα
που σαι συ βρε;Χελλου
οχι αλλα χου κεαρςσυνήλθες?
Εγω εχω μεγαλη καρδιά μέχρι να τους παρει ολους ο διάολοςΜεγάλη πούτσα μόνο, καρδιά έχω μόνο σε μπρελόκ.
μπραμπ καλημερα και εγω εχω καλουςγια πρωτη φορα στην ζωη μου εβγαλα καλους στα χερια αλλα οχι απο το χειρογλυκανο ως συνηθως
τσομπανη αμα θελεις μπορεις να μπαινεις στην κουβεντα και χωρις ασχετες παραθεσειςπου σαι συ βρε;
Οι κακές γλώσσες λένε πως την έχεις μικρή.Εγω εχω μεγαλη καρδιά μέχρι να τους παρει ολους ο διάολος
και στενηΟι κακές γλώσσες λένε πως την έχεις μικρή.
ειχες παρει και συ φτυαρι και εθαβες τα ευρω στο μποστανι?μπραμπ καλημερα και εγω εχω καλους
Αφού είσαι κλώνος του τσοπάνη. Γνωστό αυτό.και στενη