astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ψηφισα ! οκ ! ? τωρα !?
τπτ αξιοπρόσεκτο έχουμε ? !
(σεξουαλικής κυρίως φύσεως )
ψηφισα ! οκ ! ? τωρα !?
Τιποτε απολυτως.
Ο κ. Μπραμπ και παλι δε γαμει και εμεις του συμπαραστεκομεθα και δε γαμουμε ουτε κι εμεις.
Τιποτε απολυτως.
Ο κ. Μπραμπ και παλι δε γαμει και εμεις του συμπαραστεκομεθα και δε γαμουμε ουτε κι εμεις.
ο κος βραβους69 μας δουλευει ψιλο γαζι !!! πηδαει και δεν το μαρτυραει !!
ok !
εγώ ψάχνω τρόπο να καταστήσω πιο ενεργό το θρέντ με τις παρτούζες (ffm)
για να είναι πιο εικρινείς οι στόχοι εκτόνωσης του δικού μου (εργασιακού) γαμησιού
δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε κύριε bliz
ναι τι να σου πω δεν προλαβαινω να φουσκωνω τις γκαποτεςΚαι εμεις εχουμε βασιμες υποψιες περι τουτου...
φίλε μην της πει ότι είναι στο παχύ έντεροτην χασαμε την ερη την δαχτυλιαζει ο γιατρος τωρα, την εφαγε στο ποιημα οτι οι αμυγδαλες ειναι στις σαλπιγγες
φιλε εκανε λες γενικο τσεκ απ αιμοροιδες κλπ?φίλε μην της πει ότι είναι στο παχύ έντερο
ο καλόςφιλε εκανε λες γενικο τσεκ απ αιμοροιδες κλπ?
να δεις ρε φιλε που η αρρωστια ειναι μουφα ψαχνει να βρει γαμπρο επιστημοναο καλόςγαμιαςεπιστήμων οφείλει να το κάνει.
τους, γιατρε δεν κλανω πιαφίλε μην της πει ότι είναι στο παχύ έντερο
με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι μπραμπ.. δεν τα ξερεις καλαγιατρε απο το πολυ τον γκωλικον ερωτα βαζω πια λιπαντικο μεχρι και στην σαλατα απο συνηθεια
μουνι και μετα χωνιμε σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι μπραμπ.. δεν τα ξερεις καλα
η ροζυ δεν εχει τετοια προβληματα δεν σ αφηνει να περιμενειςμε σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι μπραμπ.. δεν τα ξερεις καλα
της την εχει κανει την κωλοτρυπιδα διευρω ο χασοδικηςη ροζυ δεν εχει τετοια προβληματα δεν σ αφηνει να περιμενεις